madmaskiner-omtalt

Philips HD7870/60 Senseo Twist kapsel kaffemaskine

Philips HD7870-60 Senseo Twist

Smart, stilren og effektiv espressomaskine, der hurtigt og let kan brygge op til to kopper kaffe

Aromatisk og cremet kaffe på under et minut

Senseo Twist er den sidste nye model inden for espressomaskiner fra Philips. Det er meget let at betjene trods de mange smarte funktioner. Der er ingen indbygget mælkeskummer, men det forhindrer ikke maskinen i at brygge en lækker kop cremet kaffe til dig.

Intuitiv betjening

Senseo Twist er skabt med et unikt berøringssystem med en intuitiv betjening. De lysende knapper guider dig til de forskellige indstillinger du kan foretage i forbindelse med at brygge en frisk kop kaffe. På den måde kan du nærmest være 100% sikker på at du får lige den type kaffe du ønsker.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Så let er det

Udvælg din yndlingskaffe blandt Senseos mange spændende varianter og indsæt puden i maskinen. Juster kaffeudløbet ved at hæve eller sænke det, så det passer til den kop du ønsker. Indstil, hvordan du ønsker din kaffe – både i styrke og mængde via berøringssystemet. Det er også her du vælger kopstørrelse.

Vælg om du vil brygge en eller to kopper. En kop tager 30 sek. og to kopper tager under et minut.

Smarte detaljer

Maskinen er udstyret med en smart memoryfunktion, der husker dine foretrukne indstillinger, så du er fri for at taste dem ind hver gang. Funktionen indikeres med en lysende stjerne på panelet.

Senseo Twist siger selv til, når det er tid til afkalkning. Herved sikres en bedre kaffesmag og en længere levetid for maskinen. Desuden er der også en økonomisk fordel i det, da maskinen bruger mindre energi, hvis den ikke er kalket til.

Med autosluk slukker maskinen automatisk efter 15 minutters inaktivitet.

Specifikationer

  • Kapsel kaffemaskine (Senseo puder)
  • Aftagelig vandbeholder (1 liter/6 kopper)
  • Unikt berøringspanel
  • Justerbart kaffeudløb
  • Autosluk
  • Afkalkningsalarm

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Philips HD7870/60 Senseo Twist kapsel kaffemaskine hos argos.co.uk og hos homeappliance.wiki0x10c.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.