madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6781 First Kitchen Antracit håndmixer

Robust og effektiv håndmikser fra OBH Nordica.

OBH Nordica 6781 er en stærk håndmixer med en kraftig og stillegående motor. Maskinen kommer med ekstra lange piskeris til piskning af større mængder, eller til at piske fløde, kagedej eller andre ingredienser i en dyb skål.

Innovativt design

OBH Nordica 6781 er en smart maskine med et tidløst design. Den grå nuance giver et flot sammenspil sammen med metallet. Håndtaget er ergonomisk designet, og gør at du kan holde godt og sikkert ved maskinen under brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

De medfølgende forkromede piskeris, er ekstra lange, så du kan piske en større mængde, eller i en dybere skål, uden problemer. Dejkrogene er ligeledes forkromede. Monter let piskeris eller dejkroge ved at klikke dem op i hullerne, og afmonter dem igen ved at trykke på release-knappen.

Med en effekt på 400 watt, er OBH Nordica 6781 en stærk maskine, der kan klare de fleste opgaver uden problemer. Alt lige fra den fineste omgang flødeskum til en tung gærdej piskes, røres og æltes godt igennem. Dog er det vigtigt, at du indstiller hastigheden optimalt, således at motoren ikke overbelastes. Dvs. de høje hastigheder til de lette opgaver, og en lavere hastighed til de tunge projekter.

Naviger mellem de fem hastigheder via kontakten på håndtaget. Brug turbo knappen til de letteste opgaver, hvor der skal piskes i kort tid med en høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan komme en tur i opvaskemaskinen, mens selv maskinen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 400 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica 6781 First Kitchen Antracit håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til OBH Nordica 6781 First Kitchen Antracit håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.