madmaskiner-omtalt

OBH Nordica 6761 Chilli håndmixer

Effektiv og flot håndmixer i chilli-rød fra OBH Nordica.

Sød lille håndmixer i flotte farver, der er en god hjælper i køkkenet. Pisk eller rør alt fra en blød og cremet flødeskum til en homogen gærdej.

Flot design

OBH Nordica 6761 er designet i klassiske former og i en flot rød farver, der virkelig kan give dit køkken et friskt pust. Det ergonomisk udformede håndtag er behageligt at holde ved, og giver et godt og sikkert greb under brug.

De medfølgende piskeris og dejkroge er lette at montere, og en stor og en lille ring øverst på skaftet af dem indikerer i hvilken side de skal sidde. Klik dem fast i hullerne, og afmonter dem igen ved at trykke på release-knappen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

Selvom motoren har en effekt på hele 300 watt, er det stadig vigtigt at du indstiller hastigheden korrekt, så den passer til den valgte arbejdsopgave. Dvs. lav hastighed til de tunge projekter, såsom gærdej eller fars, og en højere hastighed ved lette opgaver – bl.a. mousse eller kagedej. Juster let hastigheden via kontakten på håndtaget.

Der er fem niveauer. Der er også installeret en turboknap til de letteste opgaver, der kun skal piskes i kort tid med meget høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er let at rengøre denne håndmixer. Piskeris og dejkroge tåle opvaskemaskine, og selve maskindelen skal blot tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • Mål (embl.): H 172 x L 106 x B 230 mm
  • Vægt: 1,33 kg
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af OBH Nordica 6761 Chilli håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til OBH Nordica 6761 Chilli håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.