madmaskiner-omtalt

Nespresso Citiz C110RE kapsel kaffemaskine

Nespresso Citiz C110RE

Smuk kapselmaskine fra Nespresso i et slankt moderne retro design.

Nespresso Citiz kan fremstille en dejlig aromatisk kop kaffe på rekordtid. Ligemeget om du er til espresso, caffe latte eller noget helt tredje, så klarer Nespresso Citiz det, med sin korte byggetid og smarte indstillinger.

Der er ikke indbygget nogen mælkeskummer i maskinen, men du kan stadig godt få en lækker kop kaffe med en cremet overflade.

Nespresso Citiz kan fremstille en kop kaffe ad gangen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Så let er det

Har du haft en lang dag på arbejde og trænger til lidt energi, eller ønsker du blot at nyde en god kop kaffe i selskab med familie og venner.

Find din favoritkaffe blandt Nespressos mange Grand Cru kaffevarianter. Løft håndtaget på maskinen og indsæt kapslen i beholderen. Vælg mellem to kopstørrelser ved at trykke på en af knapperne; espresso (40 ml) og lungo (110 ml). Med den automatiske og programmerbare mængdekontrol kan du selv vælge styrken på kaffen.

Risten til at stille koppen på kan foldes således at der er plads til et større glas – f.eks. når du vil lave en caffe latte macchiato. Næste gang du løfter håndtaget for at isætte en ny kapsel, skydes den brugte kapsel fra tidligere automatisk ned i en indbygget beholder til brugte kapsler. Beholderen kan rumme 10 kapsler.

Smarte funktioner

Nespresso Citiz har et varmeelement system med termoblok og kontrollamper med baglys, samt et energibesparende program med autosluk funktion. Dette betyder at maskinen automatisk slukker efter at have været inaktiv efter noget tid.

Specifikationer

  • Kapsel kaffemaskine
  • Aftagelig og flytbar vandbeholder (1 liter)
  • Beholder til brugte kapsler (10 stk)
  • Højtrykspumpe, 19 bar
  • Energibesparende program
  • Autosluk
  • Mål: H 277 x L 372 x B 130
  • Vægt: 3,50 kg

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Nespresso Citiz C110RE kapsel kaffemaskine hos Alatest.com

 

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.