madmaskiner-omtalt

Morphy Richards 48989 Accents håndmixer

Effektiv håndmikser fra Morphy Richards, med ergonomisk udformet håndtag.

Dette er den perfekte hjælper til at udføre diverse mikser-opgaver i køkkenet.

Smart design

Morphy Richards håndmixer er en flot maskine med et moderne design i bløde, runde former. Den er udformet i rustfrit stål. Det praktiske håndtag er ergonomisk udformet og belagt med blød gummi, hvilket giver et godt greb. Den røde metallakering er fræk at se på, og bringer et frisk pust til dit køkken.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

De medfølgende piskeris og dejkroge er udformet i rustfrit stål, og kan bruges til at piske og røre flere forskellige madvarer sammen til kagedej, gærdej eller fars. Pisk hurtigt fløde og æggehvider lette og luftige.

Frigør piskeris eller dejkroge fra maskinen, ved at trykke på release-knappen på håndtaget. Monter dem let igen ved at klikke dem ind i hullerne.

Med en effekt på 300 watt, kan Morphy Richards holde til at mikse selv den tungeste gærdej. Dog er det vigtigt at du indstiller hastigheden derefter, så motoren ikke overbelastes. Jo tungere en opgave, des lavere en hastighed skal der køres med.

Vælg mellem fem forskellige hastighedsniveauer via kontakte på grebet, eller brug turbo funktionen for at mikse hurtige og lette opgaver.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen, mens selv håndmixeren kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Morphy Richards 48989 Accents håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til Morphy Richards 48989 Accents håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.