madmaskiner-omtalt

Morphy Richards 48954 Accents håndmixer

Morphy Richards 48954

Stilfuld håndmixer fra Morphy Richards, der leverer et godt og ensartet resultat.

Pisk kagedej til en lækker chokoladekage, og server den evt. med en luftig og cremet flødeskum eller creme fraiche med vanillesukker.

Ergonomisk design

Morphy Richards 48954 er en flot håndmixer med et stilrent design. Den er udformet i rustfrit stål med flotte nuancer i sølvgrå. Håndtaget er ergonomisk designet og belagt med en blød gummi, der både gør det behageligt og sikker at holde ved.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

Piskeris og dejkroge er ligeledes udformet i rustfrit stål, og gør maskinen i stand til at mikse alt fra lækre cremer og kagedej til smagfulde desserter, til gærdej, far til frikadellerne og kartoffelmos. Monter piskeris eller dejkroge ved at klikke dem ind i hullerne, og fjerne dem igen ved at trykke på release-knappen på håndtaget.

Med en maksimal effekt på 300 watt, er denne håndmixer stærk nok til at mikse alt fra en lind kagedej eller mousse til en tung gærdej. Husk dog at indstille hastigheden korrekt, således at motoren ikke bliver overbelastet. Høj hastighed til de lette opgaver, og en lavere hastighed til de tunge opgaver.

Naviger mellem de fem vha. kontakten på håndtaget. Brug turbo funktionen til de små, lette opgaver, der skal piskes i kort tid med en høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan rengøres i opvaskemaskinen, mens selv håndmixeren blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Morphy Richards 48954 Accents håndmixer

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.