madmaskiner-omtalt

Moccamaster Moccafour kaffemaskine

Den hollandske producent Moccamaster har skabt en super effektiv kaffemaskine, der kan brygge to kander kaffe på blot 8 minutter, samt holde yderligere to kander varme.
Samlet set kan den holde op til 7,2 liter kaffe, svarende til 48 kopper, varm og klar til servering.

Moccamaster Moccafour er en smart kaffemaskine, der er oplagt at bruge til mindre forsamlinger – f.eks. i forsamlingshuse eller kantiner, samt på hoteller og kontorer.
Selve maskinen har et robust og klassisk design udformet i aluminium. Den dobbelte kaffemaskine er egentlig bare to enkelte kaffemaskiner, der er sat sammen. Dvs. at du sagtens kan nøjes med at brygge en enkelt kande kaffe uafhængigt af den anden.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Enkelt, effektivt og rengøringsvenligt

Der er installeret varmeplader til alle fire kander, så både den kaffe, der er i gang med at blive brygget og den færdiglavede kaffe, kan holde sig varm. Herved bevares kaffens aroma bedst muligt. Maskinen kan brygge 1,8 liter pr. kande.

Maskinens to vandbeholdere er placeret på bagsiden af den og har hver især en kapacitet på 1,8 liter. Der er placeret en vandmåler ud til siden på hver beholder. De to kaffefiltre kan trækkes ud og afmonteres ved påfyldning af kaffe eller ved behov for rengøring. Der medfølger 4 glaskander med praktiske låg og håndtag.

Moccamaster Moccafour er meget let at betjene og yderst rengøringsvenlig, hvilket gør den virkelig velegnet at anvende til større selskaber, hvor der evt. er flere forskellige personer, der skal betjene den.

Brygningen foregår på kendt vis ved at hælde vand i beholderne, fylde kaffe i filtrene og tænde på knapperne på fronten af maskinen. Husk at slukke for varmepladerne, når de ikke længere skal bruges.

Specifikationer

  • Kapacitet: 7,2 liter kaffe (48 kopper) fordelt på fire kander (1,8 liter pr. stk)
  • Bryggetid: To kander på 8 minutter
  • Aluminiumsdesign
  • Vandbeholder: To stk. af 1,8 liter
  • Vandmåler
  • Varmeplader under alle fire kander

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Moccamaster Moccafour kaffemaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Moccamaster Moccafour kaffemaskine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.