madmaskiner-omtalt

Moccamaster GCS kaffemaskine

Moccamaster-kaffemaskine-GCS Silver-Sort

Moccamaster er kendt for at lave gode og kaffemaskiner.
Vi kender alle mærket og forbinder det med en glimrende og effektiv kaffemaskine.

Alle Moccamaster maskiner er håndsamlet og testet for at sikre den gode kvalitet. GCS er en af deres topmodeller. Den er meget lydsvag p.g.a af de store gennemløbsrør og den har automatisk bryg og dryp stop. Der er yderligere 2 valgmuligheder for varmen på den færdig bryggede kaffe. Den har et klassisk design, som aldrig går af mode, og som passer ind i næsten alle køkkener. Det er en af de bedste filter kaffemaskiner der er på markedet, hvilket også gør at den ligger i den dyre ende af kaffemaskinerne, men du får også en virkelig god kvalitetsmaskine for pengene, som altid laver en god og velsmagende kaffe.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kvalitet og effektivitet

Den håndsamlede maskine kan holde i mange år, og den er blevet gennemtestet på alle leder og kanter, for at sikre dig at du får kvalitet for dine penge. Du går aldrig galt i byen, med en håndsamlet Moccamaster maskine, og med denne maskine har de, endnu en gang, skabt en helt enestående smagsoplevelse med perfekt resultat hver gang.

Den byder på en masse smarte funktioner. F.eks bliver du advaret, hvis der er kalktilstoppelse i vandtilførselsrøret og den kan brygge 10 kopper kaffe på 6 minutter.

Alle ved at man ikke skal gå ned på udstyr, hvis man vil opnå det bedste resultat, og det gør man bestemt heller ikke med denne maskine, tværtimod. Den kan tage din kaffebrygning op til et højere niveau, uden at du behøver at betale en mindre formue for hver kop kaffe ude i byen. Du vil helt sikkert blive imponeret over, hvor godt kaffen egentlig smager, og hvor lydløs den er, første gang du bruger den.

Specifikationer

  • 1,25 L kapacitet(ca. 10 kopper)
  • 1520 W
  • Advarsel ved tilkalkning
  • Drypstop
  • Glaskande
  • 5 års garanti
  • 5 års yderligere garanti ved online registrering
  • Ridsefast aluminium
  • Omskifter til varmeniveau på varmepladen

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Moccamaster GCS kaffemaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Moccamaster GCS kaffemaskine

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.