madmaskiner-omtalt

Miele H2361 BP clst indbygningsovn

Miele H2361Bclst indbygningsovne

Funktionsdygtig i stor stil
Med Miele-ovnen installeret i køkkenet kan du roligt invitere venner og bekendte til større middage.

Ovnen har et rum på hele 76 liter, og du kan derfor tilberede meget mad ad gangen. For at gøre det lettere at lave maden på den rigtige facon, kan du vælge mellem ovnens otte programmer. Når du har maden i ovnen, skal du ikke bekymre dig om konstant at holde øje med tiden. Med et automatisk ur tager ovnen selv tid på tilberedningen.

Med denne ovn kan du roligt have børnene med til at hjælpe med madlavningen i køkkenet. Ovnen har en børnesikring, så nysgerrige børnefingre ikke kan åbne ovnen i utide.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Ovn af stål

Vi danskere tilbringer en stor del af vores tid i vores køkkener. Derfor er designet af vores ovne af særlig betydning. Ovnen fra Miele er lavet i rustfrit stål, hvilket gør den tidsløs og elegant i designet. Den vil tage sig flot ud i de fleste køkkener. Materialet er desuden slidstærkt og særdeles nemt at holde rent.

Du behøver ikke at bruge meget tid og mange kræfter på at gøre ovnen ren hverken udenpå eller indeni. På ovnen kan du vælge en rensefunktion, der får genstridigt fedt og snavs til at løsne sig med hjælp fra damp. Enkelt og effektiv rengøring af ovnens indre, så ovnen er klar til at komme i brug igen.

Stor og rummelig indbygningsovn i stål fra Miele

Det er ikke let, at skulle vælge hvilken ovn, der skal i indkøbskurven. Det skal være en ovn, med mange programmer, masser af plads og til en god pris. Samtidig skal ovnen gerne kunne holde i mange år. Læg Miele H2361Bclst i kurven, så er du sikker på at få en ovn, der opfylder alle dine krav.

Specifikationer

  • Energiklasse: A
  • Energiforbrug/konventionel varme: 0,99/kWh
  • Energiforbrug/varmluft: 0,89 kWh
  • Ovnrum netto: 76 liter
  • Rensefunktion: damprens
  • Børnesikring: ja
  • Farve/materiale: rustfrit stål

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Miele H2361Bclst indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Miele H2361Bclst indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.