madmaskiner-omtalt

Melitta Single 5 kaffemaskine

melitta-single-5-sort-1

Lille praktisk og pladsbesparende kaffemaskine til dig, der ikke drikker særligt meget kaffe til dagligt.

Melitta Single 5 kan nemlig kun brygge maksimalt 0,625 liter kaffe, hvilket svarer til 5 almindelige kopper eller 7 små kopper, ad gangen. Trods størrelsen er der dog ikke sparet på kvaliteten. Hver kop vil blive en sanselig og aromatisk smagsoplevelse for dig.

Melitta Single 5 er det perfekte køb til det lille køkken, kontoret, sommerhuset eller kolonihaven, da den, grundet sin lille kapacitet, ikke fylder særligt meget. Du kan have den stående fremme på køkkenbordet, eller gemme den væk i et skab, og kun finde den frem, når der er brug for den.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 289,00 0,00 318,00 Læs mere

 

Klassik design

Selve designet af kaffemaskinen er meget klassisk og udformet i kunststof. Vandbeholderen er placeret ud til bagsiden af maskinen, og kaffefilter samt kande er placeret på forsiden.

Maskinen findes i en sort og en hvid udgave, så den med garanti vil matche dit køkken.

Simpel betjening og nem rengøring

Det er nemt at betjene kaffemaskinen. Hæld vand i beholderen op til det ønskede antal kopper, fyld en tilsvarende mængde kaffe i filteret og tænd på knappen, så er der straks et par kopper kaffe klar til dig.

Der er installeret en varmeplade under glaskanden, som holder kaffen varm ved en temperatur på omkring 85 grader efter endt program, hvilket bl.a. er med til at gøre den mere aromatisk og velsmagende, ligemeget om du har lavet 2 eller 5 kopper.

Der er desuden drypstop på kaffemaskinen, hvilket betyder at der ikke drypper kaffe ned på varmepladen, hvis kanden fjernes – også mens maskinen er i gang med at brygge.

Filterindsatsen kan afmonteres ved behov for rengøring. Kanden er lavet af glas, har et praktisk håndtag og er let at rengøre.

Specifikationer

  • Kapacitet: 0,625 liter kaffe (5 almindelige kopper)
  • Sort eller hvid udgave
  • Glaskande
  • Varmeplade under glaskanden (holder en temperatur på ca. 85 °C)
  • Drypstop

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Melitta Single 5 kaffemaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Melitta Single 5 kaffemaskine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.