madmaskiner-omtalt

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine

Betjeningsvenlig, fuldautomatisk og effektiv espressomaskine, som kan brygge op til to velsmagende aromatiske og cremede kopper kaffe ad gangen.
Caffeo Gourmet er let at betjene og er udstyret med en indbygget mælkeskummer for at gøre din kaffeoplevelse ekstra lækker og cremet.

Smart Roratry Switch

Maskinen betjenes via en innovativ drejeknap, hvormed du kan bladre rundt i de mange funktioner på displayet. Vælg bl.a. hvilken variant af kaffe du ønsker. Det er også muligt at justere styrken på kaffen. Vælg mellem hele 5 forskellige niveauer. Desuden kan du også justere temperatur, vand- og kaffemængde.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Perfekt Cappuccino mælkeskummer

Gør din kaffe ekstra lækker, blød og cremet med dejlig frisk skum fra den indbyggede mælkeskummer. Hæld den ønskede mængde mælk i det valgte glas. Varm og skum mælken direkte i glasset.

Mælkeskummeren kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Så let er det at lave kaffe

Caffeo Gourmet er indrettet med en todelt bønnebeholder, så du har mulighed for at vælge mellem to forskellige styrker af bønner. Det er også muligt at bruge formalet kaffe.

Vælg hvilken kaffevariant du ønsker, og hvordan den skal laves. Indstil kaffedispenseren således at den passer til den valgte kopstørrelse. Sæt maskinen i gang og vent et øjeblik, så er kaffen klar. Trykkes der én gang, brygges der en kop, og trykkes der to gange på knappen, brygges der to kopper på samme tid.

Nem rengøring

Det er let at rengøre Caffeo Gourmet. De aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Bryggeenheden kan tages ud og rengøres. Resten af maskinen kan blot tørres over med en våd klud.

Der er installeret et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram som kan aktiveres via betjeningsknappen.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Indbygget mælkeskummer
  • Aftagelig sensorstyret vandbeholder
  • Energibesparende funktion
  • Autosluk
  • Automatisk rensnings- og afkalkningsprogram
  • 2-delt bønnebeholder
  • Mål: H 354 x L 476 x B 274

Anmeldelser

Anmeldelse af Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine hos diplo-best.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.