madmaskiner-omtalt

Lacor citruspresser

Lacor citruspresser_1

Endnu en smart elektrisk citruspresser, i flot stål design, der sikrer at du kan få lækkert friskpresset juice hver eneste dag.
Elektriske citruspressere er meget hurtige og smarte at bruge, når du skal presse juice derhjemme. Denne smarte og flotte citruspresser i stål, er en hurtigt og nem måde at lave din friskpressede juice derhjemme eller på arbejdet.

Lacor Citruspresseren fylder nemlig ikke så meget, så den kan nemt tages med ud, og bruges alle steder (Der skal selvfølgelig kunne sættes strøm til.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Lacor er blandt Spaniens største producenter af køkkenmaskiner og laver rigtig mange forskellige kvalitetskøkkenmaskiner. En af dem, er denne super lækre citruspresser i stål, som passer godt ind i de fleste køkkener, uden at se stor og grim ud.

Den er ca. 26 cm høj og har en diameter på 21 cm. Mange citruspressere kan godt være store og mindre pæne at have stående fremme, og det er næsten umuligt at have dem med på farten hvis de er elektriske. Det kan du dog med Lacor’s citruspresser, den er nemlig lavet i stål og plastik dele som er let at samle og skille ad igen.

Den starter automatisk, når der kommer tryk på keglen og så er det bare at presse løs og nyde den dejlige friske juice.

Specifikationer

  • Mål: Ø21×26 cm
  • 230 Volt
  • 50-60 Hz
  • 85 Watt
  • Maskinvask: Kun plastdele
  • Materiale: Plast og stål

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Lacor citruspresser

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Lacor citruspresser

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.