madmaskiner-omtalt

Krups GN501131 5000 Perfect Mix håndmixer

Flot og klassisk designet håndmixer fra den tyske producent Krups.

Krups GN501131 fra Perfect Mix serien, er det oplagte valg til dig, der elsker at bage og lave andre spændende ting i køkkenet, hvor flere ingredienser skal piskes eller røres sammen.

Klassisk design

Med et flot klassisk design, ligner Krups GN501131 de fleste andre håndmixere, der er på markedet. Dog har den nogle fine små detaljer, som gør den til sin helt egen. Håndtaget er ergonomisk udformet og ligger godt i hånden, hvilket giver et sikkert greb under brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

De medfølgende piskeris og dejkroge, der er lavet i rustfrit stål, gør maskinen i stand til at mikse flere forskellige ting; fløde, æggehvider, mousse, kagedej, gærdej, fars, kartoffelmos osv. Monter dem ved at klikke dem op i hullerne, og befri dem let igen ved at trykke på release-knappen på håndtaget.

Selvom motoren kan yde en effekt på op til 350 watt, og dermed har power nok til at klare nærmest alle typer af mikser-opgaver, er det stadig vigtigt, at du passer godt på den. Ved at navigere mellem de fire hastighedsniveauer via kontakten på håndtaget, finder du helt sikkert den rette indstilling til den valgte opgave.

De høje hastigheder er optimale til de lette opgaver såsom piskning af fløde og kagedej, mens de lavere niveauer er perfekte til de tunge opgaver, som bl.a. kunne være æltning af gærdej. Turbo funktionen er oplagt til små, lette opgaver, der skal piskes i kort tid med en høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan let rengøres, ved at kommet en tur i opvaskemaskinen, mens selv maskindelen blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 350 watt
  • 4 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • Mål: H 180 x L 236 x B 170 mm
  • Vægt: 1,2 kg
  • 2 high perfomance piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Krups GN501131 5000 Perfect Mix håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til Krups GN501131 5000 Perfect Mix håndmixer

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.