madmaskiner-omtalt

KitchenAid JE citruspresser

KitchenAid JE citruspresser

Effektiv citruspresser i et anderledes design fra det verdensberømte amerikanske mærke KitchenAid, der lige siden 1919 har designet diverse køkkenmaskiner.
Gør din KitchenAid Mixer en tand mere uundværlig i køkkenet med denne smarte citruspresser. Brug mixerens kraftfulde motor og pres hurtigt og let et glas eller en hel kande lækker og velsmagende juice, rig på de bedste vitaminer.

Nem rengøring

Ligesom de øvrige ekstra remedier til din KitchenAid Mixer, anbefales det også at citruspresseren udelukkende vaskes op i hånden, da det slider for meget på den at blive vasket i en opvaskemaskine. Citruspresseren kan skilles helt ad, så du lettere kan komme ind i alle kroge.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 450,00 0,00 450,00 Læs mere

 

Pres på en ny måde

Citruspresseren fra KitchenAid er vendt anderledes end hvad du måske er vant til – den vender nemlig på højkant. Designet gør det lettere at presse diverse citrusfrugter med blot en enkelt hånd.

Du kan presse nærmest alle former for citrusfrugter på maskinen – lime, citroner, appelsiner og grape. Det er kun fantasien der sætter grænser for sammensætningen af farver og smag. Monter citruspresseren på fronten af din KitchenAid Mixer ved at fjerne det lille dæksel.

Stop den firkantede pind ind i hullet og spænd skruetvingen. Reguler hastigheden af rotationer på pressekeglen med switchen på siden af maskinen – hold dig gerne til et lavt til middel tempo for ikke at overbelaste maskinen. Stil en kande eller skål under citruspresseren til at opfange juicen.

Under presning sies kerner og frugtkød fra via det særlige filter, der er placeret nedenfor pressekeglen.

Pas på motoren

Selvom KitchenAid er kendt for at designe kraftfulde køkkenmaskiner, der kan holde til lidt af hvert, er det stadig en god idé at passe godt på og ikke overbelaste maskineriet. Begynder motoren at lyde anderledes, eller falder omdrejningstallet på pressekeglen, er det med garanti fordi du presser lidt for hårdt. Let trykket og fortsæt.

Specifikationer

  • Citruspresser til KitchenAid Mixer
  • Justerbar power via KitchenAid Mixer

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af KitchenAid JE citruspresser

 

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.