madmaskiner-omtalt

KitchenAid ES100EOB espressomaskine

Fuldautomatisk espressomaskine fra KitchenAid i et smart retro design, der indeholder alle de ting du skal bruge for at servere en lækker kop kaffe for venner og familie.
KitchenAid ES100EOB er enkel og betjeningsvenlig espressomaskine, der kan brygge op til 2 kopper ad gangen – en kop med en dobbelt espresso eller to kopper med en enkelt espresso. Gør din kaffeoplevelse ekstra cremet og lækker ved at bruge den indbyggede mælkeskummer – f.eks. til en dejlig kop cappuccino eller en mild caffe latte. Du kan også bruge mælkeskummeren til en almindelig kop kaffe for en mere blid og afrundet smag.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smarte detaljer

Kaffen smager bedst, når den brygges ved en bestemt temperatur – gerne omkring de 95 grader, når det er espresso. Derfor har KitchenAid ES100EOB en indbygget termostat, der sørger for at holde vandet ved en konstant temperatur under brygning. Desuden sørger højtrykspumpen for at vandet bliver presset gennem kaffen med det rette tryk.

Varm eller skum mælken hurtigt og effektivt i en kande eller direkte i koppen med den indbyggede mælkeskummer.

Maskinen siger selv til, når det er tid til at fylde mere vand i beholderen.

Praktisk kopvarmer

For at gøre din kaffeoplevelse endnu bedre kan du forvarme koppen på kopvarmeren. På den måde taber kaffen ikke så meget varme under bygning, hvorved aromaen bevares bedre.

Nem rengøring

Det er let at rengøre maskinen, da den blot kan tørres over med en fugtig klud efter brug. Det installerede drypstop sikrer en minimum af spild.

Det anbefales at der foretages en afkalkning af maskinen mindst en gang i kvartalet. Herved forlænges maskinens levetid og ydeevne betydelig, desuden sikrer det en bedre smag.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Indbygget mælkeskummer
  • Aftagelig vandbeholder (2 liter)
  • Kopvarmer (<6 kopper)
  • Drypstop
  • Mål: H 390 x L 310 x B 315
  • Vægt 13,3 kg

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser af KitchenAid ES100EOB espressomaskine

Billeder

Video

Der er ingen video af KitchenAid ES100EOB espressomaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.