madmaskiner-omtalt

Juicer test – Med prissammenligning

Juicer test

Ønsker du at få dig en ny juicer i dit hjem, skal dit valg af juicer naturligvis falde på et af de produkter, som rent kvalitetsmæssigt er i top
Derudover er det også meget vigtigt, at du får valgt dig en model, som har et lækkert og flot design, så du ikke bliver træt af at kigge på den.

Vi har i denne juicer test valgt at vise 3 produkter, som alle er i god kvalitet.

Juicer test

I vores juicer test har vi sammenlignet de mest populære modeller på markedet og derefter udvalgt de 3 bedste af dem. Samtidig har vi også sammenlignet priserne på dem hos de forskellige forhandlere, så du, nemt og hurtigt, kan finde den bedste pris.

 

Læs også:


Bosch MES3500 juicer

Bosch MES3500 juicer_5

Denne saftpresser er en saftpresser som du ikke kan undvære.

Den er lavet af flot stål, som passer ind i et moderne køkken – og da denne saftpresser har det design den har vil den også kunne passe ind i andre køkken-stile.

Køber du din saftpresser herfra får du mulighed for at prøve den i 60 dage – og er du ikke tilfreds, får du pengene igen. De fleste der prøver den vælger ikke at få pengene tilbage, og det forstår vi godt.

Saftpresseren kan nemlig presse saft fra frugt og grøntsager, hvilket kan give en helt ny smag i dine drinks. Derudover har den en motor på 700 watt, hvilket gør at den kan klare alle de opgaver som du sætter den til.

Saftpresseren du ikke kan undvære

Som vi allerede har nævnt, kan du ikke undvære denne saftpresser. Den har nemlig mange fede funktioner, som vil gøre din hverdag meget lettere. Nogle af de fede funktioner som du får med i købet er en automatisk udskilling af det affald der kommer.

Derudover følger der også en beholder til frugtkødet med. Selve saftpresseren har en aluminums lukning, hvilket sørger for at alt saften bliver der hvor det skal være.

Til sidst kan vi fortælle at saftpresseren har en høj sikkerhed. Saftcentrifugen vil ikke starte, før du har sat alle delene på korrekt, hvilket reducere chancen for at få skader markant. Derudover er den let at rengøring – og hvis du ikke gider at gøre den ren i hånden kan denne model tåle opvaskemaskine.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 873,00 0,00 873,00 Læs mere

Magimix Duo XL juicer

magimix duo xl saftpresser Hvis man er interesseret i at få sig en juicer, som er i den allerhøjeste kvalitet, så er Magimix Duo XL et rigtig godt valg
Faktisk er der her tale om et produkt, der er i en så god kvalitet, at man får hele 20 års garanti på motoren, når man køber den.

Der er i øvrigt også hele 3 års garanti på samtlige dele på denne maskine, og netop denne form for garanti på produktet er afgjort en af de ting, som er med til at understrege hvor god en kvalitet og hvor ordentlige materialer, som produktet er lavet af.

For dig som gerne vil have fat i en god saftpresser, der er i en god kvalitet, og som derudover har et flot design og en glimrende funktionalitet, er denne maskine fra Magimix helt sikkert et glimrende valg.

Læs hele vores anmeldelse af Magimix Duo XL juicer her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips HR1871 juicer

Philips HR1871 saftpresser_9 Philips er producenten bag denne super lækre og særdeles velfungerende juicer
Der er her tale om et produkt, som er den største af modellerne i HR18-serien fra Philips.

Dette betyder også, at det vil være det helt rette valg til dig, som ønsker at få en maskine, der kan lave mere end bare ét glas af gangen.

Der er rigtig mange fordele ved at lade dit valg af juicer/saftpresser falde på netop denne model. Først og fremmest er dette nemlig et produkt, som funktionelt er rigtig godt at anvende.

Den er nem at gøre brug af, og når du er færdig med at benytte dig af den, så er den også meget let at rengøre.

Alt i alt kan du forvente, at alt det funktionelle ved netop denne juicer er helt i top.

Philips HR1871 vinder denne juicer test

I forbindelse med at der skulle kåres en vinder blandt disse 3 forskellige maskiner, var der flere ting, som vi lagde vægt på. Det var først og fremmest væsentligt, at det ville være muligt for os at få et produkt, der var effektivt.

Dette viste Philips HR1871 klart, og som den største model indenfor netop denne serie, er der slet ingen tvivl om, at juiceren kunne leve op til de forventningerne, som vi havde til produktet.

Samtidig lagde vi i testen desuden også vægt på, at produktet var praktisk. Maskinen fra Philips er lavet med et easy clean system, hvilket har været med til at gøre sådan, at produktet er særdeles nemt at gøre rent.

Den sidste ting vi kiggede på var det rent designmæssige. Her er der helt bestemt ingen tvivl om, at modellen også er rigtig godt med.

Der er nemlig sådan, at den rent stilmæssigt vil kunne passe rigtig godt ind i langt de fleste køkkener, og det gør at den rent designmæssigt også helt klart hørte til blandt favoritten i vores juicer test.

Læs hele vores anmeldelse af Philips HR1871 juicer her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kvalitet og pris er vigtigt at sikre sig, inden man køber sig en juicer

Inden du skal ud for at købe dig en ny juicer, så er det helt sikkert meget vigtigt, at du får valgt dig en af modeller, hvor kvaliteten er i orden. Dog er kvaliteten bestemt ikke det eneste, som du er nødsaget til at vælge dit produkt efter.

Der er nemlig også flere andre ting, der som minimum er lige så vigtige at vælge sit produkt efter – herunder prisen. Vi har derfor lavet denne juicer test, så du kan hurtigt kan få et overblik over de bedste juicere på markedet lige nu.

Selvom du naturligvis gerne skulle have fundet dig en juicer, hvor kvaliteten er i orden, så er det dog ikke helt ligegyldigt, hvor meget du skal betale for den. Det er naturligvis langt det bedste, hvis du har mulighed for at få dig en knivskarp pris på produktet, og det kan du, hvis du sørger for at vælge dig den rette model, og hvis du i øvrigt også sørger for at købe produktet det rette sted.

Der findes en del forskellige steder, hvor man kan vælge at anskaffe sig et sådant produkt, men det er dog langt fra alle steder, hvor priserne er de samme.

I denne juicer test har vi fundet 3 super gode modeller frem til dig. Alle disse 3 modeller er gode at gøre brug af, hvis du står og mangler dig en god og effektiv juicer. Vi har samtidig sørget for at finde dem de steder, hvor du kan få dem til den bedste pris.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.