madmaskiner-omtalt

Hurom HU-500 Slow Juicer

Pres frugter og grøntsager til lækre og sunde juicer. Hurom HU-500 udnytter hver en dråbe, og giver dig dermed et ekstra smagfuldt udbytte.
Klassisk flot og yderst effektiv saftpresser fra Hurom.

Slow Jugicin

Det patenterede Slow Squeezing System er yderst effektiv – faktisk op til 30% bedre en traditionelle centrifuge juicepressere. Juicen presses langsomt ud af frugter og grøntsager til sidste dråbe, hvilket giver en lækker og farverig saft rig på vitaminer og mineraler. Juiceren kører kun med 70-80 omdr./min., hvilket gør den dejlig lydsvag i brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Elegant design

Spillet mellem de sølvgrå nuancer, samt sort og klar plastik, er super flot. Du kan sagtens være bekendt at lade denne maskine stå fremme på køkkenbordet.

Selve beholderen er lavet i PBA-fri plastik, således at der ikke kommer en masse skadelige stoffer i den friskpressede juice. Juiceudløbet kan lukkes til med en prop, hvorved du kan presse flere forskellige råvarer og blande dem direkte i juiceren inden tapning.

Der medfølger to sier – en fin og en grov. Den grove si er særligt godt egnet til bløde frugter.

Forbedret GE Ultem kværnsystem

Der er sket nogle små ændringer fra den forrige model og til denne. Bl.a. har producenten valgt at flytte det lille tandhjul væk fra pulp-udløbet, således at der kommer mindre frugtkød og andet snask i juicen.

Kværnsystemet er op til otte gange stærkere end almindelige centrifuge systemer.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er let at skille juiceren ad mhp. rengøring. Skyl delene under vand og brug evt. lidt mildt opvaskemiddel. Brug den medfølgende børste til at rense de to sier med.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • 80 omdr./min.
  • Beholder i PBA-fri plastik
  • 2 kander
  • 2 sier (fin og grov)
  • Mål: H 400 x D 230 x B 155 mm
  • Vægt: 6,2 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Hurom HU-500 Slow Juicer

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.