madmaskiner-omtalt

Hurom HU-400 slow juicer

Hvis du er til lækre og sunde drikke som friskpresset juice, er det en god ide at have sin helt egen juicepresser.

En slow juicer er det bedste indenfor denne kategori af køkkenmaskiner. Det er en unik mulighed for at tilberede dine helt egne juicer med dine yndlingsingredienser.

Man kan blande alle slags frugter og grøntsager i en slow juicer og få lækre, rene og sunde juicer, lige til at drikke.

Har du tit frugt og grønt som ligger for længe, så er en slow juicer et godt alternativ i stedet for at smide dem ud.
En slow juicer kan få saften ud alle frugterne og grøntsagerne, samtidig med at du får brugt de vare som måske ellers var røget i skraldespanden.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Nem at rengøre

Hurom HU-400 er en efterkommer af modellen HU-100. Denne model er lettere at gøre ren og har silikonepakning, der sikrer mod utætheder i bunden af skålen. Ved rengøring tilsætter man blot vand i beholderen og starter den, så renser den sig selv.

Sund og skånsom

Hurom HU-400 bruger stadig LSTS-teknologien, som er en langsom og skånsom måde at presse råvarerne, hvorved man får det maksimale udbytte af dem. Herved bevares også den naturlige farve, smag vitaminer og alle enzymerne.

Solid, effektiv og støjsvag

Hurom-juiceren er desuden støjsvag og giver dig 30% mere juice end centrifugaljuicerne giver. Derudover er kværnen i Hurom HU-juiceren udført i det meget hårde GE Ultem-materiale, som gør at den tåler rigtig meget.

Juiceren tager de fleste råvarer, men er dog ikke så effektiv, når det kommer til bladgrønt. Den vejer 6,3 kg og er derfor let håndterbar. Samtidig har den et strømforbrug på 150W og en produktgaranti på fem år på motoren samt 3 år på de øvrige dele. Denne juicer er desuden opretstående og fylder derfor ikke ret meget på køkkenbordet. Nu kommer den yderligere med specialdesignede kander, som kan stables inde i hinanden og derved spare plads i køkkenet.

Specifikationer

  • 5 år garanti på motor og 3 år på øvrige dele
  • 150 W motor
  • Induktionsmotor
  • Smart rengøringsbørste medfølger
  • Lydniveau helt ned til 35 dB

Anmeldelser

Anmeldelse af Hurom HU-400 slow juicer hos rawdemption.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.