madmaskiner-omtalt

Hurom HU-100 slow juicer

Der er ikke noget mere lækkert og indbydende end et glas friskpresset juice.

Med Hurom HU-100 slow juicer kan du tilberede dine egne lækre og sunde juicer af friske råvarer hjemme i dit køkken. Friskpresset juice fremstillet naturligt bevarer massevis af sunde vitaminer, mineraler og antioxidanter, der styrker immunsystemet og tilfører kroppen forebyggende næringsstoffer.

Det er praktisk med en juicepresser, da du kan få presset de frugter og grøntsager der måske har ligget lidt for længe og derved spare dig selv for at skulle smide mad ud. Og du får den juice du allerhelst vil have, fordi du kan kombinere dine helt egne favoritingredienser som det passer dig.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Støjsvag og effektiv

Den presser råvarerne langsomt hvorved smag, farve, vitaminer og enzymer bedre bevares. Dens lave omdrejninger sparer dig for støjgener og giver dig op til 30% mere juice end andre juicepressere. Det kan også ses på det tørre frugtkød der efterlades af slow juiceren, at råvarerne bliver udnyttet maksimalt i denne slow juicer.

Nem at rengøre

Presseren kommer i få dele, hvilket gør den let at skille ad og rengøre, når man har brugt den.

Praktisk og sund

Hurom HU-100 Juicemaskinen fylder i øvrigt ikke ret meget på køkkenbordet, da det er en opretstående model. Den anvender Low Speed Technology, som er en process, hvor ingredienserne presses langsomt og skånsomt gennem en spiral, hvorved de næringsrige stoffer bevares.

Juiceren presser stort set alle råvarer, men er ikke så effektiv når det kommer til bladgrønt. Den kører 80 omdrejninger i minuttet, bruger 150 W og har en garanti på fem år på motoren, samt tre år på øvrige dele. Desuden vejer den kun 6,3 kg og er derfor meget let at håndtere, når man vil lave sig et glas juice.

Hurom HU-100 Juicemaskinen kan fås i både sort og hvid.

Specifikationer

  • Induktionsmotor på 150 W
  • Smart rengøringsbørste medfølger
  • 5 år garanti på motor og 3 år på øvrige dele
  • lydniveau ned til 35 dB

Anmeldelser

Anmeldelse af Hurom HU-100 slow juicer hos juicersandblender.com og hos juicerreviewsdirect.com

Billeder

Video

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.