madmaskiner-omtalt

Gram IO 11610-90 indbygningsovn

Gram IO 11610-90 indbygningsovne

Energibesparende ovn kan du få til en lav pris
Med den hvide indbygningsovn fra Gram spilder du ingen unødig tid i køkkenet. Den varmer hurtigt hele ovnrummet op, og har damprens som rensefunktion. Derved slipper du for at bruge tid, kræfter og tålmodig på din ovn – den gør hele arbejdet for dig.

Opvarmning på få minutter

Ovnen har automatisk lynopvarmning. På blot fem minutter kan den varme ovnrummet op til 180 grader. Du kan med de sænkbare drejeknapper vælge mellem mange forskellige funktioner, så ovnen tilpasser sig din ret. Gram-ovnen har intet mindre end 11 funktioner. Deriblandt kan nævnes varmluft, optøning og pizzafunktion. Ovnen kan rumme 66 liter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sikker og energibesparende i brug

Køkkenet er et af de mest brugte rum. Når børn og voksne tilbringer så meget af deres tid i nærheden af en ovn, stiller det høje krav til sikkerheden. Med ovnen fra Gram skal du ikke være nervøs for, at små børnefingre brænder sig. Ovnlågen har en børnesikring, der for en voksen kan kobles til og fra.

Desuden har ovnlågen 3 lag glas, der giver en kold og sikker overflade. Ovnen bruger ikke meget energi, når den er i brug. 20 procent mindre energi bruger den end grænseværdien for A-energiklassen.

Nem at rengøre

Når du har brugt timer på at forberede en god middag, gider du ikke til at bruge tid på at gøre ovnen ren. Med Gram IO 11610-90 slipper du for det. Du skal blot trykke på funktionen SteamClean, der med damp får genstridige fedt- og madrester til at løsne sig. Nem og effektiv rengøring.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-20%
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,95 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,79 kWh
  • Farve: hvid
  • Ovnrum netto: 66 liter
  • Rensefunktion: damprens

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelse af Gram IO 11610-90 indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gram IO 11610-90 indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.