madmaskiner-omtalt

Gorenje BO7510AW-1 indbygningsovn

Gorenje BO7510AW-1_1

Tænker du på at købe en ny ovn, som lever bedre op til dine forventninger?

Tænker du meget på miljøet, dit energiforbrug, design og mange gode funktioner, som du kan bruge i dit køkken? Bryder du dig heller ikke om at bruge lang tid på rengøring?

En ovn der passer dig

Med denne ovn, får du en multifunktionsovn i energiklasse A, så du spare på dit energiforbrug. Den har plads til 65 liter, og der er indbygget display med fingertouch.

Der er damprens, Eco Clean, Aqua Clean, stegetermometer, push pull knapper, CoolDoor så du ikke brænder dig udenpå ovnen, DCA – Dynamic Cooling System også børnsikring.

Denne ovn har funktioner som bl.a. Traditionel ovn med over-og undervarme, undervarme, varmluft, varmluft med undervarme og luftcirkulation, normal grill, Stor grill og cleaning programmerne samt mange flere.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Ingen problemer med rengøringen

Med denne ovn, får du en ovn, hvor rengøring er et af dine mindste problemer. Så hader du at gøre rent, så er dette ovnen for dig. Den har både Aqua Clean og Eco Clean. Eco Clean gør, at varmen reflekteres i stedet for at blive absorberet.

Varmen spredes i stedet jævnt i hele ovnen og giver dig de bedste bageresultater, og så sparer du på dit energiforbrug på samme tid. Med denne funktion sidder fedt og snavs heller ikke så let fast.

AquaClean programmet er lavet således, at du skal tage et fad og sætte ind i ovnen med en halv liter vand. Herefter tænder du for AquaClean programmet og lader det køre i en halv time. Derefter tørre du blot ovnen over, også er den som god som ny.

Specifikationer

  • Energiklasse: A
  • Energiforbrug ved almindelig ovn: 0,87 kWh
  • Energiforbrug ved brug af varmluft ovn: 0,79 kWh
  • Volumen ovnrum: 65 liter
  • Rensefunktion i ovn: Damprens
  • Mål: 595 x 597 x 565 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gorenje BO7510AW-1 indbygningsovn

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gorenje BO7510AW-1 indbygningsovn
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.