madmaskiner-omtalt

Gorenje BO73CLB indbygningsovn

Gorenje BO73CLB indbygningsovne

Mange funktioner
Funktionerne er mange i Gorenje ovnen. Du kan med dens drejeknapper vælge mellem variabel grill, traditionel ovn med over- og undervarme, varmluft, optøning, undervarme og luftcirkulation, undervarme med varmluft og luftcirkulation, normal grill, stor grill, stor grill med luftcirkulation. Derved kan du vælge det program, der passer til dagens ret. Du kan indstille ovntemperaturen op til 275 grader.

Du skal ikke være nervøs for at have børnene med i køkkenet. Ovnen har en cooldoor system, så selvom ovnen har en høj temperatur indeni, er ovnen kold udenpå. Denne ovn har en volumen på 65 liter, hvilket er en fornuftig størrelse på en indbygningsovn. Med dens Eco-Clean emalje reflekteres varmen, så der dannes en jævn temperatur i hele ovnrummet.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Let rengøring

Du skal ikke bruge unødig tid og kræfter på rengøring. Ovnen gør næsten al arbejdet. Programmet AquaClean gør ovnen ren med damp. Det eneste du skal gøre, er at sætte en bradepande med en halv liter vand ind i ovnrummet, trykke på start og programmet vil være færdig efter 30 minutter.

Ovnrummet harEcoClean-emalje, der let får snavs og fedt til at slippe. Du kan med en fugtig klud let tørre ovnen af, når programmet er færdigt. Let og tidsbesparende i en travl hverdag.

Flot retro design

Ovnen har en mat sort farve, der gør den klædelig i de fleste køkkener. Håndtaget er guld farvet, hvilket er en flot og stilfuld detalje.

Ovn af høj kvalitet til en lav pris

Med indbygningsovnen fra Gorenje skal du ikke være nervøs for, om du har valgt den rigtige ovn til dit køkken. Ovnen har mange funktionsmuligheder, flot i et retro design og let at holde ren med Aquaclean og EcoClean emalje.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-20%
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,87 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,79 kWh
  • Ovnrum netto: 65 liter
  • Farve/materiale: mat sort
  • Rensefunktion: damprens

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelse af Gorenje BO73CLB indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gorenje BO73CLB indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.