madmaskiner-omtalt

Gastronomique 10685 håndmixer

Stærk håndmixer fra Gastronomique med praktisk boks til opbevaring.

Professionel håndmikser fra Gastronomique med en stærk motor, der kan bruges alle steder – lige fra det lille tekøkken i sommerhuset til de mere professionelle industrikøkkener.

Praktisk design

Gastronomique 10685 er smukt designet med et skinnende silver look, der er både lækkert at se på og røre ved. Det ergonomisk udformede håndtag, der er belagt med blød gummi, ligger trygt i hånden, og sørger for, at du let og sikkert kan holde godt ved maskinen under brug.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Variabel hastighed

Ledningen er spiralformet, hvilket sikrer at der kan opnås en lang rækkevidde uden at ledningen ligger og flyder på bordet.

Piskeris og dejkroge, som er lavet i rustfrit stål, kan bruges til at piske, mikse og ælte alt fra en luftig og cremet flødeskum til en homogen dej til boller.

Der medfølger desuden en transparent beholder, som kan klikkes på under maskinens bunde. Her kan du opbevare ledningen, piskeris og dejkroge.

Med en effekt på 300 watt er der nærmest ingen opgave, der er umulig for denne håndmixer. Dog er det vigtigt, at du husker at indstille hastigheden korrekt, således at den passer til den valgte opgave, og motoren ikke overbelastes. Høj hastighed til de lette opgaver, og lav hastighed til de tunge. Juster hastigheden via knapperne på håndtaget, og følg med på LCD-displayet lige ovenover dem. Der er 16 niveauer.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele – inkl. beholderen til opbavering – kan tåle at blive maskinopvasket, mens selv håndmixeren kun skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 16 hastighedsniveauer
  • LCD display med hastigheds- og tidsvisning
  • Autosluk efter 10 min.
  • Spiralformet ledning: 1,8 m
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge
  • Transparent beholder

Anmeldelser

Anmeldelse af Gastronomique 10685 håndmixer hos jensens-madblog.dk

Billeder

Video

Der findes ingen video til Gastronomique 10685 håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.