madmaskiner-omtalt

Gaggia Brera espressomaskine

Stilren og kompakt fuldautomatisk espressomaskine designet i rustfrit stål og plast, der passer ind i de fleste små og store køkkener.

Gaggia Brera kan brygge op til to kopper ad gangen, og er udstyret med en praktisk mælkeskummer for en ekstra blød og cremet kaffeoplevelse. Kaffeudløbet kan justeres op eller ned, så det passer til den valgte kopstørrelse.

Let betjening

Det er meget nemt at betjene maskinen ved brug af knapperne på fronten. Via LED skærmen kan du følge med i de forskellige tilvalg og igangværende processor.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Rapid Steam funktionen

Med den indbyggede mælkeskummer kan du hurtigt og let lave en lækker kop cappuccino eller caffe latte. Du kan også bruge den til en helt almindelig kop kaffe for at få en mere blid og afrundet smag.

Altid frisk kaffe

Gaggia Brera er udstyret med en bønnebeholder og en indbygget lydsvag kaffekværn. Bønnerne males først, når du skal bruge dem, således at du altid er sikker på at få en helt friskbrygget kop kaffe. De brugte bønner kommes ned i en opsamlingsbeholder, der sidder ud mod fronten, og som derfor let kan tømmes.

Det er også muligt at bruge formalet kaffe.

Praktisk kopvarmer

Aromaen i den friskmalede kaffe bevares bedst muligt, hvis temperaturen på kaffen er mere eller mindre konstant. Brug derfor kopvarmeren til at varme den valgte kop inden brygning, og brug den evt. igen efterfølgende, hvis ikke du har tænkt dig at drikke kaffen lige med det samme.

Nem rengøring

Det er let at rengøre maskinen. Alle aftagelige dele, inkl. bryggeenheden, kan vaskes op under rindende vand. Selve maskinen kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Vandbeholder kan tages af (1,2 l)
  • Keramisk kaffekværn
  • Kopvarmer
  • Bønnebeholder(250 g)
  • Indbygget mælkeskummer
  • Højtrykspumpe, 15 bar

Anmeldelser

Anmeldelse og gennemgang af Gaggia Brera espressomaskine hos chezbettay.com og hos espressomachinereviewhq.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.