madmaskiner-omtalt

Gaggia Baby espressomaskine

Flot og betjeningsvenlig semiautomatisk espressomaskine i rustfrit stål og kraftig plast, der gør det muligt at lave kaffen lige som du foretrækker den
Gaggia Baby er meget betjeningsvenlig via de tre knapper på fronten, og er udstyret med en indbygget mælkeskummer for en ekstra blød og cremet kaffeoplevelse. Der er dobbelt udløb på maskinen, hvilket gør det muligt enten at brygge en dobbelt espresso eller to enkelt espressoer. Det er desuden også muligt at bruge maskinen til at koge vand til te.

Ekstra udstyr

Med espressomaskinen får du måleske og stamper til at dosere og stampe kaffen på plads i beholderen. Du kan dog også anvende espresso pads i beholderen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Indbygget mælkeskummer

Den indbyggede mælkeskummer fungerer med damp, er let at anvende og bruges til at give dig en ekstra cremet kaffeoplevelse. Brug den f.eks. i forbindelse med fremstillingen af en lækker kop cappuccino eller cafe latte macchiato. Du kan også anvende den til en helt almindelig kop kaffe.

Kopvarmer

Der er installeret en praktisk kopvarmer på toppen af maskinen. Kaffe smager bedst, når det har en vis temperatur. Laves kaffen i en varm kop taber den mindre varme, hvilket gør at aromaen bevares bedre.

Stil evt. koppen tilbage i kopvarmeren efter endt brygning, hvis du ikke har tænkt dig at drikke den lige med det samme, så den holder sig varm.

Nem rengøring

Det er let at rengøre maskinen. Alle aftagelige dele – vandbeholder, kaffebeholder og drypbakke – kan vaskes op under rindende vand. Maskinen kan tørres over med en fugtig klud.

Det er en god idé at afkalke maskinen fra tid til anden, da det sikrer den bedste kaffesmag og samtidig sparer energi.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Vandbeholder (1,25 liter)
  • Kopvarmer
  • Mål: H 245 x L 400 x B 265
  • Vægt: 4,5 kg

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Gaggia Baby espressomaskine hos testfreaks.co.uk

Billeder

Video

                          

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.