madmaskiner-omtalt

Exido Silk håndmixer

Sød lille håndmikser fra Exido, der er effektiv i brug og behagelig at arbejde med.

Kompakt, effektiv og silkeblød – Exido Silk håndmixer er maskinen for dig, der sætter pris på høj kvalitet og et lækkert design.

Blødt design

Exido Silk håndmixer har et klassisk design, der ligner de fleste andre håndmixere på markedet, men overfladebehandlingen på kabinettet gør den til noget helt specielt. Den er nemlig belagt med noget gummilignende materiale, der gør den silkeblød at røre ved.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

En kombination af denne silkebløde belægning og et ergonomisk udformet håndtag, gør den behagelig at holde ved og en fornøjelse at arbejde med.

Piskeris eller dejkroge kan let monteres ved at klikke dem op i hullerne, og afmonteres igen ved at trykke på release-knappen på håndtaget. Brug dem til at piske, ælte og røre alt fra fløde, æggehvider, mousse, koldskål, kagedej, gærdej, kartoffelmos, fars og mange andre lækre ting.

Håndmixeren er udstyret med en stærk motor, der kan yde en effekt på op til 300 watt, hvilket er tilstrækkeligt til at fuldføre de fleste mikser-opgaver i hjemmet. Dog er det vigtigt, at du husker at justere hastigheden, således at den passer til den valgte opgave, og motoren ikke overbelastes. Jo tungere et projekt, des lavere en hastighed skal der køres med.

Juster hastigheden vha. kontakten på håndtaget. Der er fem niveauer.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge, der er lavet i rustfrit stål, tåler at blive rengjort i opvaskemaskinen. Selve maskinen skal blot tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Mål: H 202 x L 148 x B 95 mm
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Exido Silk håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til Exido Silk håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.