madmaskiner-omtalt

Electrolux EOC5946AOX indbygningsovn

Electrolux EOC5946AOX indbygningsovne

Rummelig indbygningsovn
Med denne ovn i køkkenet kan du lave mad til mange gæster på en gang. Ovnen har en volumen på intet mindre end 74 liter, der gør det til en af de største indbygningsovne på markedet. Ovnen har mange funktioner. Du kan blandt andet vælge mellem 20 favoritprogrammer, så programmet passer til den mad du vil tilberede. Du kan desuden vælge om temperaturstyringen skal ske elektronisk eller automatisk.

Med Electrolux EOC5946AOX skal du ikke stå og trippe utålmodigt, før ovnen er klar til brug. Ovnen har en hurtig opvarmningsfunktion, så den varmer hurtigt hele det store ovnrum op. Ovnen hører under energiklasse A-30%, hvilket gør den til energibesparende trods det store ovnrum.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Moderne, stilfuld ovn med full touch

Indbygningsovnen er i farverne sort og rustfrit stål, der giver ovnen et elegant design. Den passer ind i de fleste køkkener, og med dets enkle ydre, bliver du ikke træt af at se på den hver dag.

Ovnen har ingen knapper eller drejeknapper. Den følger med den teknologiske udvikling med full touch på displayet. Ligesom du bruger din smartphone, kan du nu trykke og scrolle dig til programmer og indstillinger for ovnen.

Selvrensende funktion

Med Electrolux-ovnen i køkkenet skal du ikke bruge lang tid på at rengøre ovnen. Ovnen har nemlig det selvrensende pyrolyse program. Med en meget høj temperatur fjernes rester og snavs fra ovnrummet. Du skal blot tørre bunden af ovnen af, når programmet er slut. Enkelt og effektiv – og du sparer tid på rengøringen.

Stor ovn med pyrolyse rens

Denne indbygningsovn fra Electrolux er for dig, der søger en stor ovn med uendelig mange funktionsmuligheder i et moderne teknologisk system.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-30
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,89 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,69 kWh
  • Farve/materiale: rustfrit stål
  • Ovnrum netto: 74 liter
  • Børnesikring: ja
  • Rensefunktion: pyrolyserens

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Electrolux EOC5946AOX indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Electrolux EOC5946AOX indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.