madmaskiner-omtalt

Electrolux EOB3000AOX indbygningsovn

Electrolux EOB3000AOX

Stor ovnvolumen
Med ovnen fra Electrolux i køkkenet kan du trygt dække op til mange gæster omkring middagsbordet.

Ovnrummet har en kapacitet på hele 74 liter. Så hvis du skal tilberede meget mad, er det ikke en udfordring for denne ovn. Med ovnens varmefunktioner kan du tilberede retterne, præcis som du vil have dem.

Du kan blandt andet indstille ovnen på varmluft, over-/undervarme, lav temperaturstegning, grill og intervalgrill. Ovnen har en ekstra stor blæser, som kan varme det store ovnrum op, og give en jævn temperatur i hele ovnen. Derved kan du anbringe dine retter hvor som helst i ovnen, og de vil blive tilberedt ens.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sikker og brugervenlig ovn

Indbygningsovnen er udstyret med drejeknapper, hvilket gør den enkel og let at håndtere for alle. Du kan med drejeknapperne regulere temperaturen fra 50 til 275 grader. Materialet er i rustfrit stål, der gør ovnen let at vedligeholde og let at holde ren.

Desuden har ovnen AntiFingerPrint, så du slipper for at skulle tørre synlige fedtfingre af i tide og utide. Ovnen findes både i hvid og i stålfarve. Derved kan du vælge den ovn, der passer perfekt til stilen i din køkken. Med Electrolux ovnen kan børn roligt færdes i køkkenet, da ovnlågen kan låses med en børnesikring.

Bedst i test-vinder

Forbruger magasinet TÆNK kårede i oktober 2012 Electrolux EOB3000AOX som vinder i bedst i test af indbygningsovne. Ikke uden grund. Med denne ovn er du garanteret en solid, stor indbygningsovn, uden at det skal koste dig en bondegård.

Stor ovn til lav pris

Vælger du indbygningsovnen fra fabrikatet Electrolux, får du meget for små penge. Et stort ovnrum, et lavt energiforbrug og et brugervenligt system. Ovnen er i et flot og elegant design, der klæder de fleste hjem.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-10%
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,89 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,88 kWh
  • Farve/materiale: rustfrit stål/hvid
  • Ovnrum netto: 74 liter
  • Temperaturregulering: 50 – 275° C
  • Børnesikring: ja

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Electrolux EOB3000AOX indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Electrolux EOB3000AOX indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.