madmaskiner-omtalt

Electrolux EC2231AOW kummefryser

Electrolux EC2231AOW-1

Energirigtig kummefryser fra Electrolux

Er du til en fix mellemstor fryser, med massere af plads?

Så er denne Electrolux EC2231AOW lige noget for dig. Om i er en stor familie eller en lille familie eller blot en, så er denne fryser et rigtig godt valg. Den er hverken for stor, men heller ikke for lille, og der vil ikke mangle plads til de store indkøb.

Denne fryser har alt det du behøver, og er udstyret med SuperFrys funktion og LowFrost teknologi, og så er den energimærke A+, så du sparer også på dit energiforbrug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Du kan ikke ønske dig mere

Ikke nok med, at denne kummefryser er den helt rigtige størrelse og energiforbruget er lavt, så har LowFrost den funktion, at det spare på rimdannelsen helt op til 80%.

Derudover er der vakuumudligning for, at du har en nem døråbning, og inde i fryseren er der lys, så du altid kan se dine frostvarer selvom der er mørkt i rummet.

Der er afløb til afrimning, så det er let for vandet at løbe ud af kummefryseren, og på den måde er arbejdet lettere for dig.

Til kummefryseren følger der 2 kurve med, så du altid kan dele dine frostvarer op, hvilket vil gøre det en del lettere for dig.

Der er også mulighed for låsning af låg med en nøgle, og der er visuel og akustisk temperaturalarm.

Så let er det med Low-Frost-system

Da denne fantastiske kummefryser er med LowFrost system, så behøver du ikke tænke på afrimning af din nye fryser. Den er enorm let at gøre ren, og det kræver blot du tager de to kurve ud og tager en klud samt noget eddike.

Eddike er et af de bedste mirakelmidler imod dårlig lugt, og i en fryser kan der nemt komme til at lugte lidt for meget af kød. Når du har rengjort den med eddike, så har du en næsten en sprit ny fryser klar til brug.

Specifikationer

  • Mærke: Electrolux
  • Model: EC2231AOW
  • Energiklasse: A+
  • Kapacitet fryseskab netto: 210 liter frys
  • Energiforbrug pr. år: 238 kWh
  • Temperaturstyring: Elektronisk
  • Mål: 868 x 795 x 665 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Electrolux EC2231AOW kummefryser

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Electrolux EC2231AOW kummefryser

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.