madmaskiner-omtalt

Electrolux EasyCompact Silent EHM6200 håndmixer

Fiks lille håndmixer i smarte farver og design fra Electrolux.

Med Electrolux EHM6200 kan du hurtigt og let få rørt en dej sammen til pandekager og andre gode retter og desserter. Den stærke og lydløse motor klarer nærmest alle mixer-opgaver helt uden problemer.

Flot design

Electrolux EHM6200 er en flot designet håndmixer udformet i en stærk plastik. Den hvide kontrast og den røde farve giver maskinen et smart finish. Håndtaget er ergonomisk udformet, hvilket giver et godt og sikkert greb. Det passer både til højre- og venstrehåndede personer.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Trinløs hastighedsjustering

De medfølgende piskeris og dejkroge er støbt i rustfrit stål, og gør det muligt at piske og røre alt lige fra fløde, æggehvider og kagedej til gærdej og fars. Sæt piskeris eller dejkroge fast ved at klikke dem op i hullerne, og afmonter dem igen ved at trykke på release-knappen.

Den ekstra lydsvage motor yder en effekt på 450 watt, hvilket gør den i stand til at klare nærmest alle mikser-opgaver du stiller den overfor. Husk dog at justere hastigheden efter den valgte opgave, så motoren ikke overbelastes alt for meget. Lav hastighed til de tunge opgaver, og en højere hastighed til de lette opgaver såsom fløde, æggehvider og kagedej.

Med den trinløse hastighedsjustering er det let at finde den helt rette hastighed til den valgte opgave. Desuden er der en LED-lampe, der indikerer, hvilket niveau du har indstillet hastigheden på.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens selv maskinen blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 450 watt
  • LED-hastighedsindikator
  • Trinløs hastighed
  • Mål: H 306 x L 120 x B 200 mm
  • Vægt: 1,2 kg
  • Ledning: 1,5 m
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Electrolux EasyCompact Silent EHM6200 håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til Electrolux EasyCompact Silent EHM6200 håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.