madmaskiner-omtalt

DeLonghi Icona Vintage ECOV 310 espressomaskine

Flot semiautomatisk espressomaskine i et smukt og stilrent retro design med mange fine detaljer.

DeLonghi Icona er meget let at betjene. Der er et dobbelt udløb, hvor du kan brygge 1-2 kopper espresso på samme tid.

To muligheder

Det er både muligt at bruge almindelig formalet kaffe, friskmalet kaffe og espresso pads. Der medfølger en måleske og en stamper til hhv. at dosere og stampe den malede kaffe på plads i kaffebeholderen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Brugervenlig mælkeskummer

Den indbyggede mælkeskummer er let at anvende. Skum eller varm mælken direkte ned i en kande eller kop med den effektive steamer.

Du kan f.eks. bruge mælkeskummeren i forbindelse med fremstilling af en lækker kop cappuccino eller caffe latte. Brug den også til en helt almindelig kop kaffe for en mere blid og afrundet smagsoplevelse.

Stabil temperatur

Delonghi Icona er udstyret med et praktisk termostat, der både kontrollerer temperaturen på vandet, der bruges til brygningen og temperaturen på dampen til mælkeskummeren. Det er vigtigt med en stabil høj temperatur når der skal brygges en god kop kaffe. På denne måde sikres den bedste aroma.

Praktisk kopvarmer

Glæd dine gæster med en dejlig varm og velsmagende kop kaffe. DeLonghi Icona er udstyret med en praktisk kopvarmer på toppen. Forvarm den valgte kop inden brygning, så kaffen ikke taber alt for meget varme under processen. Du kan også bruge kopvarmeren efter endt brygning, hvis du ikke har tænkt dig at servere kaffen lige med det samme.

Let rengøring

Det er nemt at rengøre maskinen. Drypbakken kan afmonteres og rengøres i hånden. Maskinen i sig selv kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Aftagelig vandbeholder (1 liter)
  • Kopvarmer
  • Mælkeskummer indbygget
  • Vægt 4,1 kg.

Anmeldelser

Anmeldelse af DeLonghi Icona Vintage ECOV 310 espressomaskine hos yourbestcoffeemachine.com og hos 96grader.dk

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.