madmaskiner-omtalt

DeLonghi BCO410 kaffe og espressomaskine

DeLonghi-BCO410-kombimaskine-1

Denne kaffemaskine er til dig, der elsker at gøre lidt ekstra ud af det, når der skal laves kaffe til dig selv og dine gæster.

DeLonghi BCO410 er en kombination af en espressomaskine og en almindelig kaffemaskine.

Delonghi BCO410 er skabt til at stå fremme og pryde dit køkken. Selvom du får hele to maskiner bygget sammen i én, fylder den ikke særligt meget. Designet er simpelt, med rene linier, udformet i et sort materiale og enkelte detaljer i blank stål. Maskinen er let at rengøre.

Ovenpå maskinen er der installeret en smart varmeplade til at varme kopper på, så kaffen kan holde sig varm i længere tid, efter at den er blevet serveret.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Simpelt og effektivt

På venstre side af maskinen findes espresso sektionen. Her er det muligt at brygge 1-2 kopper espresso ad gangen. Den tilhørende vandbeholder har en kapacitet på 1,2 liter. Der er desuden en indbygget mælkeskummer.

Det er forholdsvis let at lave espresso. Hæld vand i beholderen, mælk i mælkeskummeren og kaffe i filteret, og lad maskinen gøre resten af arbejdet. Således kan du hurtigt byde på en lækker friskbrygget kop espresso.

Den almindelige kaffemaskine findes i den højre side af maskinen. Den tilhørende vandbeholder kan rumme 1,4 liter vand. Der er både påtrykt vandmåler på maskinen og på den tilhørende glaskande. Kaffemaskinen kan brygge op til 10 kopper.

Når du er kaffetørstig er det blot at hælde noget vand i beholderen, fylde kaffe i filteret og tænde på knappen, så bliver der hurtigt og let brygget en kande velsmagende kaffe til dig.

Der er installeret drypstop, således at der ikke drypper kaffe ned fra filteret, når kanden fjernes – heller ikke selvom maskinen er i gang med at brygge og du bare lige vil have en enkelt kop.

Specifikationer

  • Espresso-sektion: 1-2 kopper espresso ad gangen – Vandbeholder: 1,2 liter
  • Indbygget mælkeskummer
  • Varmeplade til opvarmning af kopper
  • Kaffe-sektion: 10 kopper kaffe ad gangen – Vandbeholder: 1,4 liter
  • Drypstop

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af DeLonghi BCO410 kaffe og espressomaskine hos reviews.argos.co.uk og hos testfreaks.co.uk

Billeder

Video

Der findes ingen video af DeLonghi BCO410 kaffe og espressomaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.