madmaskiner-omtalt

Citrus Zinger citruspresser

Citrus Zinger citruspresser2

Nyd smagen af friskpressede citrusfrugter på farten.
Nu bliver det ikke lettere at få det daglige tilskud af enzymer, vitaminer og mineraler fra citrusfrugter. Citrus Zinger er en smart drikkedunk med citruspresser, der er lige til at stoppe i tasken og tage med på farten.

Praktisk design

Citrus Zinger er utrolig praktisk indrettet og meget let at anvende. Selve flasken er lavet i klar plastik mens proppen og citruspresseren er designet i en farvet plastik – der findes flere forskellige farvevarianter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Så let er det

Lav flere forskellige drinks med friskpressede citrusfrugter; ren friskpressede juice eller lækker og forfriskende vand med citrussmag.

Vend flasken på hovedet, således at proppen vender nedad. Tag låget af citruspresseren og pres de citrusfrugter, du bedst kan lide. Citroner, appelsiner, mandariner, grape, lime, blodappelsiner eller andre citrusfrugter. Lad evt. en halv citrusfrugt blive sidde på presseren og sæt låget på igen. Vend flasken og drik.

Ønsker du at lave citrusvand, kan du fjerne citruspresseren og fylde vand og isterninger i flasken inden presning.

Rengøring og vedligeholdelse

Citrus Zinger kan skilles helt af, hvilket gør den yderst let at rengøre. Delene kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen.

Hvorfor er citrusfrugter så gode?

Citrusfrugter indeholder en masse vigtige enzymer, vitaminer og mineraler.

C-vitamin: Indgår som en af byggestenene i vores immunforsvar. Desuden bruges c-vitamin i samspil med jern til opbygning af proteinet kollagen.

Fytokemiske stoffer: Et stof, der styrker vores organer, immunforsvar og sanser. Desuden kan de forebygge mod nogle typer af kræft og hjerte-karsygdomme, samt inflammation.

Ud over ovenstående, kan citrusfrugter også sætte gang i fordøjelsen, opfriske dine ånde og bringe kroppens syre-base balance tilbage i niveau.

Specifikationer

  • PBA-fri flaske: 0,8 liter
  • Mål: H 245 x Ø 70 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Citrus Zinger citruspresser

 

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.