madmaskiner-omtalt

C3 The MixiCan Juicepress

C3 The MixiCan Juicepress

Lav lækker og velsmagende juice, rig på de bedste vitaminer, med The MixiCan citruspresser fra C3, hvis design er lige så frisk som selve juicen.
Lille og kompakt citruspresser i friske farver, der passer ind i de fleste køkkener, sommerhuse, campingvogne osv. Lad den stå fremme og pynte på køkkenbordet eller gem den væk i et skab.

Nem rengøring

Citruspresseren kan let skilles ad ved behov for rengøring. Alle aftagelige dele kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen. Det øvrige maskineri kan tørres over med en fugtig klud.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Fuldt udbytte af alle citrusfrugter

Det er meget let at anvende The MixiCan citruspresser. Pres alt lige fra limefrugter og citroner til appelsiner og grape. Kun fantasien kan sætte grænser for sammensætningen af farver og smagsvarianter.

Skær de valgte citrusfrugter i halve og pres dem på maskinen. Så snart du presser citrusfrugten ned over pressekeglen, aktiveres maskinen og den begynder automatisk at rotere. Fjernes frugten, stopper maskinen automatisk. Pres ned igen, og maskinen vil rotere i den modsatte retning – på den måde sikres det fulde udbytte af frugten.

Stil et glas eller en lille kande under hældetuden, hvor juicen kan løbe ned i. Kerner og frugtkød sies fra via den lille si, der er indbygget i hældetuden.

Pas godt på maskinen

Selvom The MixiCan citruspresser er lavet til at presse citrusfrugter under belastning, bør du stadig være påpasselig og ikke overbelaste maskineriet. Begynder maskinen at lyde anderledes, eller falder omdrejningstallet, presser du med alt sandsynlighed for hårdt. Let trykket og fortsæt som vanligt.

Det er desuden en god idé at bruge ledningsoprullet, så du ikke kommer i karambolage med overskydende ledning, der ligger og flyder på køkkenbordet.

Specifikationer

  • Motor, 25 watt
  • Automatisk switch-on (højre- og venstrerotation)
  • Ledningsoprul

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af C3 The MixiCan Juicepress

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af C3 The MixiCan Juicepress
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.