madmaskiner-omtalt

Bugatti Diva espressomaskine

Stilfuld og eksklusiv lille fuldautomatisk espressomaskine fra det italienske firma Bugatti, der skiller sig ud fra mængden.

Bugatti Diva har mange smarte funktioner – bl.a. kopvarmer og mælkeskummer – og kan brygge op til to kopper lækker og cremet kop kaffe ad gangen på ca. 2 minutter.

Let betjening

Bugatti Diva er en fuldautomatisk espressomaskine, der er meget let at betjene. Du har mulighed for at justere styrke og mængde på kaffen. Via de to knapper på siden vælger du om maskinen skal i gang med at brygge kaffe eller om den skal varme eller skumme mælk.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bevar den gode smag

Kopvarmeren, som er placeret på toppen af maskinen, sikrer at kaffen ikke taber alt for meget varme under selve brygningsprocessen. Bliver kaffen alt for afkølet, går meget af aromaen i den tabt, og den kan komme til at smage bitter.

Det er derfor også en god idé at bruge kopvarmeren til at holde kaffen varm efter endt brygning, hvis du ikke har tænkt dig at drikke den lige med det samme.

Indbyggede mælkeskummer

Den betjeningsvenlige indbyggede mælkeskummer kan være med til at gøre din kaffe til en ekstra blød og cremet oplevelse. Brug den f.eks. i forbindelse med fremstillingen af en ægte italiensk caffe latte. Find et stort caffe latte glas frem.

Kom evt. lidt kaffesirup i bunden af det og fyld det derefter ⅓ op med varm mælk og mælkeskum. Bryg derefter espresso direkte ned over mælken. Buon appetito!

Der er installeret et særligt rensningsprogram med vand og damp til at rense mælkeskummeren efter brug.

To muligheder

Du har både mulighed for at bruge formalet kaffe efter eget valg, eller espresso pads via det smarte PAD system til f.eks. en cappuccino eller caffe latte macchiato.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Indbygget mælkeskummer
  • Vandbeholder (0,8 liter)
  • Kopvarmer
  • Rensningsprogram
  • Mål: Ø 240 x H 365
  • Vægt: 7,6 kg

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Bugatti Diva espressomaskine hos alatest.com og hos productreview.com.au

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.