madmaskiner-omtalt

Braun Multiquick 7 K3000 køkkenmaskine

Kraftfuld alt-i-én køkkenmaskine fra Braun.
Spar både tid og plads med denne smarte køkkenmaskine fra Braun. Brug den til hverdag og til fest. Ælt, rør og pisk diverse ingredienser sammen til en let og luftig bolledej, flødeskum eller noget helt tredje.

Innovativt design

Denne køkkenmaskine ser måske lidt anderledes ud end du er vant til, men det gør den ikke mindre effektiv. Faktisk kan Braun Multiquick mindst lige så meget som de fleste andre køkkenmaskiner i samme liga.

Med tre kraftudtag er der rig mulighed for at montere diverse køkkenredskaber, såsom blender, råkostjern, kødhakker osv.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftig motor

Braun Multiquick har en yderst stærk og lydsvag DC-motor med en effekt på 950 watt, og kan dermed sagtens trække en tung gærdej med op til 1,5 kg mel.

Der er indbygget en formidabel køleventilator, der gør det muligt for motoren at yde sit bedste på alle hastighedsniveauer uden at den bliver alt for varm. Husk dog alligevel at justere hastigheden, så den passer til den valgte opgave, så undgår du at motoren bliver overbelastet – også selvom der er installeret et godt sikkerhedssystem netop for at forhindre dette.

Rengøring og vedligeholdelse

Du bør som udgangspunkt vaske alle dele i metal op i hånden, da de kan blive ødelagt i opvaskemaskinen pga. slibemidlet i opvasketabs. Øvrige dele i plast kan godt komme en tur i maskinen. Selve køkkenmaskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 950 watt
  • Variabel hastighed (50-10.000 omdr./min.)
  • Dobbelt sikkerhedssystem
  • Automatisk pulsfunktion
  • Dejkrog
  • Fladt piskeris
  • Piskeris
  • Skål i rustfrit stål (2 liter/kapacitet: 1,5 kg mel)

Anmeldelser

Brugeranmeldelse af Braun Multiquick 7 K3000 køkkenmaskine hos testfreaks.com

Anmeldelse og gennemgang af Braun Multiquick 7 K3000 køkkenmaskine hos topfoodprocessorreview.com

Billeder

Video

 

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.