madmaskiner-omtalt

Braun M1000 håndmixer

Smart lille håndmixer fra Braun med en yderst stærk motor.

Hvis du er træt af at røre alt i hånden, er dette maskinen for dig. Braun M1000 er en stærk lille håndmixer, der klarer de fleste mikser-opgaver for dig – helt uden at du får ondt i armen.

Anderledes design

Braun M1000 har et lidt anderledes design end de fleste håndmixere. Den er lille og let at navigere rundt med, og kræver ikke meget plads til opbevaring. Det ergonomiske håndtag er behageligt at holde ved og er beregnet til både at blive brugt at højre- og venstrehåndede personer.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

Med motorens placering foran på maskinen, giver den desuden også en bedre vægtfordeling og stabilitet. Håndmixeren kan stilles på højkant vha. den praktiske fod.

De medfølgende piskeris og dejkroge er udformet i rustfrit stål. De kan let afmonteres hva. release-knappen, og klikkes på igen ved at trykkes op i hullerne. Pisk f.eks. skum, mousse, kagedej og andre lækre sager sammen til desserter og retter. Eller rør en homogen og luftig gærdej.

Med 500 watt er Braun M1000 en yderst stærk maskine – 500 watt svarer nogenlunde til den styrke en almindelig foodprocessor kører med. Trods den kraftige motor, er det dog stadig vigtigt at du justerer hastigheden korrekt efter den valgte opgave. Dvs. jo tungere et projekt du har gang i, des lavere hastighed skal maskinen køre med.

Naviger mellem de fem niveauer via kontakten på håndtaget, eller brug turbo knappen, hvis det er en mindre opgave, der skal piskes med høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan rengøres i opvaskemaskinen, mens selve motordelen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • 2 piskeris

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Braun M1000 håndmixer

Billeder

Video

[15:35:57]
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.