madmaskiner-omtalt

Bosch TAS4212 Tassimo kapsel kaffemaskine

Bosch Tassimo TAS 4212

Lille fin fritstående kapsel kaffemaskine fra Bosch i et lækkert afrundet design.

Maskinen fylder ikke særligt meget, og passer derfor perfekt ind i stort set alle køkkener – også de små. Betjeningsvenlig maskine, der nærmest klarer det hele selv. Bosch TAS4212 kan brygge en kop ad gangen.

Nem rengøring

Maskinen er meget rengøringsvenlig, da der er installeret et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram. Det er let at se når det kører, da det indikeres med en lysende knap, der sidder ved betjeningsknappen. Alle aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Det bliver ikke lettere

Når maskinen er sluttet til og vandbeholderen er fyldt op med vand, er den klar til brug. Der går ingen spildtid med at varme op takket være det smarte og effektive innovative opvarmningssystem. Find din favoritkaffe blandt Tassimos mange smagfulde varianter og placér kapslen i maskinen.

Drypbakken kan justeres op og ned alt efter kopstørrelsen.

Maskinen er fuldautomatisk således at den helt automatisk selv efterjusterer kopstørrelse. På den måde bliver der aldrig brygget mere kaffe end der kan være i den valgte kop. Desuden regulerer den også selv bryggetid og temperatur.

Den fuldautomatiske maskine betjenes let vha. blot en knap og klarer selv resten. Det lysende panel rundt om betjeningsknappen viser hvilke indstillinger maskinen kører med.

Sikker og energibesparende

Bosch TAS4212 er installeret med drypstop, hvilket betyder at en igangværende brygning automatisk afbrydes, hvis koppen fjernes fra drypbakken. Maskinen går automatisk på standby efter hver endt bestilling. Åbnes bryggeenheden, slukker maskinen automatisk. Det er også muligt at afbryde maskinen helt på knappen under betjeningsknappen.

Specifikationer

  • Kapsel kaffemaskine
  • Aftagelig vandbeholder (2 liter)
  • Automatisk rensnings- og afkalkningsprogram
  • Autosluk
  • Drypstop
  • Mål: H 273 x L 334 x B 204
  • Vægt: 3,25 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Bosch TAS4212 Tassimo kapsel kaffemaskine

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.