madmaskiner-omtalt

Bosch MFQ4030 håndmixer

Yderst stærk og støjsvag håndmixer i et flot design fra Bosch.

Effektiv, lydsvag og flot håndmixer, der klarer nærmest alle opgaver med et trylleslag.

Elegant design

Bosch MFQ4030 har et flot og stilrent design med rene linjer, udformet i kunststof, der med garanti passer ind i alle køkkener. Den er både lækker at se på og at røre ved. Det ergonomisk designede håndtag ligger godt i hånden, og giver et godt og sikkert greb under brug. Maskinen er ikke særlig tung, og har en støjsvag motor.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

Det medfølgende piskeris er specielt designet med twist og små kugler, hvorved det pisker fløde og andre ingredienser ekstra luftige og cremede. Dejkrogene er oplagte at bruge til at ælte en tung gærdej god igennem, eller til at mikse farsen til frikadellerne. Monter piskeris eller dejkroge ved at klikke dem fast i hullerne, og afmonter dem igen ved at trykke på release-knappen på håndtaget.

Denne model er udstyret med en yderst kraftfuld motor, der har en effekt på 500 watt. Æltning af en gærdej eller andre tunge projekter er intet problem, når blot du husker at indstille hastigheden korrekt, således at den passer til den valgte opgave. Herved undgår du at overbelaste motoren, og din maskine vil holde i mange år. Lav hastighed til tunge opgaver, og høj hastighed til lette opgaver. Vælg mellem de fem hastigheder, eller brug turbo funktionen, via knapperne på håndtaget.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens selv håndmixeren blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Moment- og turbo funktion
  • Ledning: 1,4 m
  • 2 FineCreamer piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Bosch MFQ4030 håndmixer hos testfreaks.de

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.