madmaskiner-omtalt

Bosch MCP3500 citruspresser

Pres store og små citrusfrugter til juice.
Let anvendeligt automatisk citruspresser til presning af diverse citrusfrugter – små som store. Nyd en lækker og friskpresset juice til morgenmaden, eller brug den i madlavningen.

Praktisk design

Bosch MCP3500 er simpelt design i plastik, og det er bestemt ikke nogen større videnskab at anvende den. Desuden fylder den heller ikke særligt meget, hvilket gør den utrolig nem at opbevare i enten et skab eller en dyb skuffe. Beholderen kan rumme 0,8 liter, og kan tages af motordelen, således at du evt. kan bruge den til at opbevare og servere juicen i. Stil den også gerne i køleskabet. Der er påtrykt måleskala på siden af beholderen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Find dine bedste og mest saftige citrusfrugter frem. Fjern beskyttelseslåget fra presseren. Skær citrusfrugterne i halve og pres dem. Pressekeglen kører selv rundt, når du presser frugten ned over den. Det er muligt at presse alle størrelser af citrusfrugter på Bosch MCP3500. Lige fra små limefrugter til grape- og pomelofrugter.

Drik juicen til morgenmaden, eller brug den i madlavningen, til fremstilling af lækre desserter eller i en smoothie. Mulighederne er mange.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er ingen sag at rengøre Bosch MCP3500, da den består af meget få dele, der let kan skilles ad og samles igen. Alle aftagelige dele kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen. Motordelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Husk at montere beskyttelseslåget hen over citruspresseren, når maskinen sættes tilbage i skabet.

Specifikationer

  • Effekt: 25 watt
  • Beholder i plastik (0,8 liter)
  • Låg til beskyttelse mod støv
  • Mål: H 220 x L 200 x B 178 mm
  • Vægt: 0,88 kg
  • Ledningsoprul

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Bosch MCP3500 citruspresser

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Bosch MCP3500 citruspresser
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.