madmaskiner-omtalt

Ascaso Dream espressomaskine

Semi-automatisk espressomaskine i et smart retro design.

Ascaso Dream er lavet i kraftig aluminium og er let at betjene vha. de tre kontakter på fronten. Der er dobbelt kaffeudløb, hvor du kan brygge en kop dobbelt espresso eller to kopper enkelt espresso.

To muligheder

Det er både muligt at anvende almindeligt formalet kaffe og espresso pads. Der medfølger en måleske og en stamper til hhv. at dosere og stampe den formalet kaffe.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smarte detaljer

Maskinen er udstyret med et lille termostat på fronten, som automatisk slår fra ved 96 grader, hvilket er den perfekte temperatur til at, bevare aromaen i kaffen bedst muligt under brygning.

Der er desuden installeret en kopvarmer. Varm den valgte kop inden brygning, således at kaffen ikke taber alt for meget varme under brygning.

Lige inden brygning er det også en god idé at spule koppen med lidt varmt vand fra steameren. Brug evt. kopvarmeren igen efter endt brygning, hvis ikke du har tænkt dig at drikke kaffen lige med det samme.

Manometeret på fronten kan fortælle hvilket tryk hvormed vandet presses igennem kaffen under brygningen.

Med den indbyggede “Over Pressure Valve”, sørger maskinen automatisk for at der maksimalt brygges med et tryk på 9, hvilket er det optimale tryk til fremstilling af en espresso.

Indbygget mælkeskummer

Ascaso Dream er udstyret med en let anvendelig manuel mælkeskummer og en tilhørende kande i messing. Mælkeskummeren kan både bruges til at varme og skumme mælken.

Brug f.eks. mælkeskummeren i forbindelse med fremstillingen af en dejlig kop cappuccino, caffe latte eller bare en helt almindelig kop kaffe for en mere afrundet og blid smagsoplevelse.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Aftagelig vandbeholder (1,3 l)
  • Indbygget mælkeskummer + kande(225 ml)
  • Kopvarmer
  • 16 bar højtrykspumpe
  • Vægt 7 kg.

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Ascaso Dream espressomaskine hos seattlecoffeegear.com og hos productreview.com.au

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.