madmaskiner-omtalt

Ariete Café Retró espressomaskine

Ariete Café Retró espressomaskine_1

Fuldautomatisk espressomaskine i retro design, der brygger op til to velsmagende og aromatiske kopper kaffe på samme tid.

Dette er til maskinen til dig, der elsker at nyde en god kop kaffe uden alt for meget besvær.

Betjeningsvenlig

Det er let er betjene Café Retró via kontakterne på fronten og drejeknappen på siden til mælkeskummeren. Der skal ikke tages stilling til det store, da maskinen er fuldautomatisk, og nærmest klarer det hele selv.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Indbygget mælkeskummer

Café Retró kommer med en indbygget mælkeskummer – perfekt til at fremstille en lækker kop cappuccino eller caffe latte. Varm eller skum mælken i en kande eller direkte i koppen. Brug f.eks. mælkeskummeren i forbindelse med fremstilling af en dejlig kop cappuccino eller caffe latte. Den kan også bruges i forbindelse med en helt almindelig kop kaffe for en mere blid og afrundet smag.

Tip:

Brug steameren til at skylle og varme koppen inden brygning af en espresso. På den måde bliver kaffen ikke nær så afkølet under processen, hvilket er med til at bevare den gode aroma.

To muligheder

Det er både muligt at anvende almindelig formalet kaffe og espresso pads i maskinen.

Smart detalje

På fronten kan du aflæse hvilken temperatur kaffen brygges med, og maskinen stopper selv med at opvarme vandet yderligere, når det når over de 95 grader. Dette er den perfekte temperatur til at brygge espresso med henblik på at bevare aromaen i kaffen bedst muligt.

Nem rengøring

Det er let at rengøre maskinen, da den i princippet bare kan tørres over med en fugtig klud. Alle aftagelige dele – vandbeholder, kaffebeholder og drypbakke – kan vaskes af i hånden.

Det er en god idé at afkalke Café Retró mindst hvert kvartal for at sikre den optimale smag på kaffen, samt en længere og mere økonomisk levetid på maskinen.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Indbygget mælkeskummer
  • Aftagelig vandbeholder (1 liter)
  • Nem rengøring

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Ariete Café Retró espressomaskine hos appliance-reviews.co.uk

Billeder

Video

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.