madmaskiner-omtalt

Ankarsrum Assistent AKM6290B køkkenmaskine

Nyere moderniseret udgave fra 2012 af den kendte køkkenmaskine fra Ankarsrum.
Det nordiske firma Ankarsrum har siden 1940 specialiseret sig i at fremstille røre- og køkkenmaskiner, og går meget op i at skabe nogle gode produkter, der kan holde i mange år.

Kraftig motor

Ankarsrum AKM6290B har en stærk motor med en effekt på 800 watt, hvilket er rigeligt til de fleste opgaver i køkkenet. Der er installeret en særlig overbelastningssikring, der udløses ved for stor belastning mhp. at passe på motoren. Dog er det stadigt vigtigt, at du husker at indstille hastigheden korrekt, så den passer til den valgte opgave.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 5.999,00 0,00 5.999,00 Læs mere

 

Modernisering

Den populære køkkenmaskine fra Ankarsrum er blevet moderniseret med ny software, aftagelig ledning og en udførlig instruktions DVD. Desuden medfølger der nu altid en praktisk mørdejsælter.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele af metal bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ødelægge dem, mens øvrige dele i plast godt kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Maskinen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Bygget til at holde

AKM6290B maskinen er utrolig holdbar, og er kendt for at være nedarvet i flere generationer. Motoren på 800W i AKM6290B køkkenmaskinen er særdeles kraftig og klarer let alle opgaver i køkkenet. Samtidig er AKM6290B lydsvag, så man sagtens kan benytte den i eksempelvis et åbent køkkenalrum uden at det forstyrrer for meget.

Alle tilbehørsdele kan vaskes i opvaskemaskinen på nær aluminiumsdelene samt kødhakkeren.

Specifikationer

  • 800W i AKM6290B
  • 7 liters rustfri skål
  • Overbelastningssikring
  • H x B x D: 360mm x 268mm x 400mm
  • Vægt på 8,6 kg
  • Dejkapacitet på 5 kg
  • Timerfunktion i AKM6290B
  • Mat sort
  • 5 års garanti på AKM6290B

Der medfølger følgende dele til AKM6290B: Røreskål på 7 ltr., låg, dejkrog, dejrulle, dejskraber, spatel, dobbelt piskeris, Kødhakker, Purépresse, Rivejern, Pastaplader, Bollesprøjte, Citruspresser og blender. Der medfølger desuden et opskriftshæfte. Forskellen på model 6220 og 6290 er udelukkende tilbehøret. Ellers er det samme maskine.

Anmeldelser

Anmeldelse og test af Ankarsrum Assistent AKM6290B køkkenmaskine hos gastromand.dk

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.