madmaskiner-omtalt

Angel Juicer 5500 slow juicer

Nyd et glas friskpresset juice lavet på denne højt specialiseret dual-gear juicer. En slidstærk maskine, der er designet til at holde i mange år.
Den effektive 150W motor kan holde til mange års brug, hvilket også er grunden til at der er hele 5 års garanti på den.

Angel Juiceren kan presse alle former for grøntsager, salater, rodfrugter, urter, frugter og spirer, da den er udstyret med dual-gear teknologi.

Dual-gear teknologi

Betegnelsen dual-gear teknologi dækker blandt andet over to valser, der hver især kværner ingredienserne på bedste vis. De behandler råvarerne skånsomt og hjælper således med at bevare næringsstofferne samtidig med, at de virker meget effektivt og derved får det maksimale udbytte ud af råvarerne til din juice.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Friskpresset og hjemmelavet juice er sundt og meget næringsrigt, fordi det indeholder antioxidanter, vitaminer og enzymer, der går tabt ved traditionel juicepresning og som ikke findes i de færdiglavede juicer man kan købe. Ved at bevare næringsstofferne intakte og tilføre kroppen antioxidanter er den friskpressede juice med til at styrke immunsystemet og forebygge sygdomme.

Nem at rengøre

Angel Juicer 5500 er lavet i poleret rustfrit stål og har ingen plasticdele, den kommer i blot 4 dele og er derfor fantastisk nem at skille ad, rengøre og sætte sammen til næste gangs brug.

Dens dual-teknologi-valser virker i to trin, hvoraf det første trin grovhakker ingredienserne og det næste trin finhakker det, så råvarerne behandles så skånsomt og effektivt som muligt.

Denne Rolls Royce blandt juicere kører med 150W og med 82 omdrejninger i minuttet. Den har desuden en produktgaranti på mindst tre år på øvrige dele, samt fem år på motoren.

Angel Juicer 5500 fås med en rensebørste, beholder til både juice og pulp og med en ’pusher’ i træ. Man kan yderligere bestille ekstra silikonepakninger til koblingen mellem ’huset’ og kværnen.

Specifikationer

  • “Dual gear” teknologi
  • 150 W motor
  • 5 års garanti på motor og 3 år på øvrige dele
  • Eneste juicemaskine der kan presse hvedegræs ordentligt
  • Bygget i rustfrit stål, ingen plastic dele
  • Nem rengøring

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Angel Juicer 5500 slow juicer hos juicerville.ca

Anmeldelse og gennemgang af Angel Juicer 5500 slow juicer hos aeha.org

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.