madmaskiner-omtalt

AEG BP5004021M indbygningsovn

AEG BP5004021M indbygningsovn_3

Stor og funktionsrig ovn
Du kan roligt invitere mange venner og bekendte til middag med denne ovn installeret i køkkenet. Den har et ovnrum på hele 74 liter, så du kan tilberede meget mad på én gang.

Med ovnens pop-ud drejeknapper kan du vælge mellem funktionerne undervarme, over- og undervarme, optøning, stor grill, hurtig opvarmning, grill, turbo grill, pizza og ægte varmluft. Derved kan du vælge det program, der passer bedst til det mad, du vil lave.
Med ovnens indbyggede termometer kan du let holde øje med, at maden har den temperatur, den skal have. Ovnen er lavet i et enkelt design af rustfrit stål. Den har drejeknapper, og du kan på displayet let se, hvilke programmer og temperaturer du vælger.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Rummelig ovn med mange muligheder

Med denne indbygningsovn er du garanteret en stor ovn med mange programmer i et flot design. Du slipper desuden for at bruge tid på rengøring, da ovnen har pyrolyse.

Let ovn at rengøre

Ovnen fra AEG har mange funktioner. En af dem er det selvrensende pyrolyseprogram, der sparer dig for at bruge tid og kræfter på rengøring af ovnen. Du skal blot starte programmet, og ovnen vil med høj temperatur fjerne fedt og snavs.

Når programmet er færdigt, kan du med en klud tørre bunden af ovnen af. Bunden af ovnen er desuden lavet i Clean Emalje, der let slipper genstridige rester. Du får en ovn, der er let at holde ren.

Sikkerhed

Vi bruger meget af vores tid i køkkenet, derfor er det vigtigt, at du vælger en ovn med høj sikkerhed. AEG BP5004021M har børnesikring, så nysgerrige børn vil ikke komme noget til ved at være i køkkenet.

Specifikationer

  • Energiklasse: A
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,89 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,79 kWh
  • Farve/materiale: rustfrit stål
  • Ovnrum netto: 74 liter
  • Børnesikring: ja
  • Rensefunktion: pyrolyserens

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af AEG BP5004021M indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af AEG BP5004021M indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.