madmaskiner-omtalt

Smeg SBS8004PO amerikaner køleskab

Smeg SBS8004PO-1

Fritstående amerikaner-køleskab i energiklasse A+.

NoFrost

NoFrost funktionen i dette køle- og fryseskab forebygger dannelse af rim og frost ved at ventilere frysekabinettet og derved holde fugtighedsniveauet lavt, til optimal nedfrysning af madvarer.

Frost og rimdannelse på indersiden af fryseskabet kan forårsage en nedsænket ydeevne og kræver mere elektricitet for at fastholde de samme fryseeegenskaber.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Højfunktionelt display

Dette smarte og moderne display har funktioner der hjælper en til at få det meste ud af køle- og fryseskabet.

Feriemode – Når man skal på ferie har man ikke lyst til at lade køle- og fryseskabet stå tændt og tage på elregningen. Med denne funktion behøver man ikke tænke mere på det, feriefunktionen nedsænker kompressorens omdrejninger og lader køleskabet bruge mindre energi uden at skulle gå igennem besværet, med at optø og nedkøle det hele.

Superfrys funktion – Hvis man stiller nye varer ind i fryseskabet, kan der grundet temperaturforskellene dannes bakterier og mug. Og selv hvis det ikke sker, kræver fryseskabet mere energi til at håndtere de varer.

Med superfrys funktionen kan du – før du sætter nye varer ind i fryseskabet – sætte temperaturen ned i fryseskabet, så de nye varer momentært bliver nedkølet, hvorefter fryseskabet vender tilbage til den temperatur der var indstillet før.

Ekstra Fresh zone med temperatur der kan indstilles på displayet, til at opbevare de produkter du har til den mest optimale temperatur.

Specifikationer

  • Energiklasse A+
  • Cremefarvet
  • NoFrost / Ventileret Køl
  • 374 liter køl / 174 liter frys
  • Højde 1840 mm / Bredde 910 mm / Dybde 690 mm
  • Lydniveau: 43 dB(A)

 

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Smeg SBS8004PO amerikaner køleskab

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Smeg SBS8004PO amerikaner køleskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.