madmaskiner-omtalt

LiebHerr CBNes 6256-21 amerikaner køleskab

LiebHerrCBNes 6256-21-1

Amerikaner køleskab i energiklasse A++.

Fryseegenskaberne

Med DuoCooling funktionen kan man indstille temperatur i både køleskabet og fryseskabet.

SuperFrost-funktionen vedligeholder det kolde klima i fryseskabet når der bliver sat nye vare ind der forhøjer temperaturen i fryseskabet.

Den fungerer således: temperaturen i fryseskabet bliver hurtigt sænket for at hurtigt nedfryse de nye varer, imens de varer der allerede var frosne, forbliver frosne.

LiebHerrCBNes 6256-21 har også en automatisk IceMaker, der laver isterninger så du altid har friske isterninger til hvilken end lejlighed der kunne være brug for isterninger til.

NoFrost systemet forhindrer dannelsen af frost og rim på madvarer og sider i fryseskabet. Det fastholder ydeevnen, sparer på udgifterne og sparer ligeledes på besværet ved manuel afrimning.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smart

En akustisk døralarm går i gang når der bliver bemærket pludselige temperaturskift, så man altid bliver påmindet om man har efterladt køleskabsdøren åben.

Displayet har den præcise Magic-Eye elektronik med touch-betjeningskontrol der lader en styre temperaturen i sit køleskab på en let og bekvem måde.

LED belysningen der er integreret i begge sider af skabet giver godt overblik over all skuffer og hylder i ens køleskab. Og da belysningen er integreret i køleskabet, sætter den ikke grænser for hvordan man kan justere ens glashylder i køleskabet.

BioFresh skuffer der er beregnet til forskellige produkter, fra frugt og grøntsager til fisk og mælkeprodukter, med forskellige fugtighedsniveauer specificeret optimalt til opbevaring af diverse varer.

Specifikationer

  • 364 liter køl / 116 liter frys
  • Display / Isterninger
  • Rustfrit stål / NoFrost
  • BioFresh Zone
  • Lydniveau: 44 dB(A)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af LiebHerr CBNes 6256-21 amerikaner køleskab

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af LiebHerr CBNes 6256-21 amerikaner køleskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.