madmaskiner-omtalt

Kenwood JE850 Excel saftpresser

Kenwood JE850 Excel saftpresser

Stilren og robust saftpresser fra verdenskendte Kenwood. Maskinen er udformet i rustfrit børstet stål.

Med en motor på hele 1500 W er dette en af de kraftigste saftpressere der er på markedet i øjeblikket.

Avanceret Apex teknologi

Dette er en ny og særlig teknologi udviklet af Kenwood, der sikrer en renere, mere økonomisk og mere effektiv udnyttelse. Med Apex teknologi loves der op til 59% mere udbytte af de frugter og grøntsager, du kommer i maskinen, så der ikke går så meget til spilde, der bare skal smides væk.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

To niveauer

Maskinen kan indstilles til to forskellige hastigheder, som gør det muligt at presse både bløde og lidt hårde frugter og grøntsager. Dette, sammen med den kraftfulde motor, sikrer det absolut bedste resultat til dig.

Niveau 1: Tomater, pærer, ferskner, jordbær, appelsiner, blommer, grapefrugter, citroner, kirsebær, stikkelsbær, løg, agurker, hvidløg og krydderurter (f.eks. persille).

Niveau 2: Gulerødder, æbler, peberfrugter, kartofler, kål, selleri, spinat, fennikel og andre rodfrugter.

Undgå at presse frugter og grøntsager, der er meget rige på fiber og stivelse, da de ikke indeholder særligt meget væske – f.eks. banan, avocado, papaya, figner og kokos.

Meget brugervenlig

Det er let som en leg at bruge Kenwood JE850. Frugter og grøntsager kan stoppes hele ned i juiceren via det XXL store påfyldningsrør – der går altså ingen spildtid med at skære råvarerne til i mundrette størrelser først.

Ved at dreje på knappen på siden af maskinen, justerer du du hastigheden samtidig med at du sætter maskinen i gang med at presse de valgte råvarer.

De pressede frugter og grøntsager kommer i en beholder, som er meget let at tømme og rengøre. Stil den medfølgende beholder til juice under hanen på fronten, så har du straks en lækker friskpresset drik. Drypstop installationen sikrer at der ikke bliver noget svineri, når kanden fjernes igen.

Specifikationer

  • Motor på 1500 watt
  • Justerbar hastighed, 2 niveauer
  • Beholder til juice (1,5 liter)
  • Beholder til frugtkød (3 liter)
  • Drypstop
  • Mål: H 400 x D 360 x B 210
  • Vægt: 5,34 kg

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Kenwood JE850 Excel saftpresser hos productreview.com.au

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.