madmaskiner-omtalt

Gastroback juicer 40133 juicemaskine

Gastroback juicer 40133

Ønsker du at kickstarte din karriere som juicepresser, med en ordentligt maskine?
Eller måske ønsker du blot, at opgradere din nuværende maskine. Denne juicemaskine er en af de større modeller på markedet, hvilket både er motormæssigt, men også dens fysiske størrelse. Maskinen er perfekt til familier, og folk som drikker meget juice.

Der er en lang række fordele ved denne, Gastroback juicer 40133, som kan nævnes. Den kan f.eks. lave helt op til 1 liter juice på engang. Det er en forholdsvis stor mængde friskpresset juice, når man ser på andre maskiner på markedet.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Brugervenlig

Gastroback er kendt for, at lave brugervenlige produkter. Det er rigtig vigtigt for mange mennesker, at deres udstyr er brugervenligt. Når man har udstyr, som ikke er brugervenligt, får man det ikke brugt ligeså meget. Hvilket vil være ærgerligt, nu når man har købt en lækker og smart juicemaskine til at lave friskpresset juice med.

Udover den store kapacitet på 1L, så kan maskinen også presse hele frugter. Det er noget der er blevet meget populært, da der er meget tid at spare på at skære dem ud. Når du har lagt frugten i maskinen, skal du blot trykke på knappen, og i løbet af ganske kort tid, vil du have friskpresset juice.

Kraftfuld og effektiv

Med en motor på hele 1500 Watt, er det en af de største på markedet. Det er sjældent man ser et køkkenredskab til private, med en så stor motor. Så med en kombination af denne kraftige motor, og det lækre design, har Gastroback skabt en fantastisk maskine. Gastroback juicer 40133 er en juicemaskine i højeste kvalitet, som man i løbet af meget kort tid vil komme til at holde af.

Specifikationer

  • Ekstra stort påfyldningsrør
  • Praktisk børste til rengøring
  • 1500W
  • Rustfrit stål
  • Affaldsbeholder
  • Centrifugal juicer

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gastroback juicer 40133 juicemaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gastroback juicer 40133 juicemaskine

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.