madmaskiner-omtalt

Gastroback juicer 40123

Gastroback juicer 40123

Lækker og robust saftpresser fra Gastroback
Det er en elektronisk juicemaskine, hvilket betyder du slipper for selv, at bruge kræfter på at presse frugterne.
Gastroback har gjort virkelig meget ud af designet, så det er en fryd for øjet at have den stående på køkkenbordet. Hvis man jævnligt laver friskpresset juice er det rart at, have den stående på køkkenbordet.

Du slipper for at pakke den ud hver gang du skal bruge den. Det gør det mere attraktivt at bruge den når man bare lige hurtigt, kan smide nogle frugter i den. Udover at den er en fryd for øjet, så er den også ekstremt praktisk. Den kan nemlig presse hele frugter, så du skal ikke bruge tid på at skære dem ud i små stykker.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftig og effektiv

Med den store motor på hele 750 Watt, er du sikker på, at din juice bliver lavet ordentligt. Når man har en maskine der kan presse hele frugter, så er det vigtigt, at have en motor med masser af kraft. Dog har Gastroback fået tæmmet motoren så godt, at selvom den har masser af kraft, så ødelægger den ikke dine frugter. Dine frugter bliver derfor presset perfekt.

Alt i alt, er dette en juicemaskine som alle folk vil kunne bruge. Maskinen har det de fleste har brug for i en juicemaskine. Også selvom det ikke er noget man bruger hverdag, vil denne maskine passe perfekt til dig..

Med denne Gastroback juicer 40123, får du en helt fantastisk maskine, som dækker de fleste behov. Maskinen har alt hvad en juicepresser skal indeholde til private.

Specifikationer

  • Udført i Plastik og stål
  • Opsamling af frugtkød
  • 750W
  • Centrifugal juicer
  • 4,2 kg
  • 1 hastighed

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Gastroback juicer 40123 hos diplo-best.com

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gastroback juicer 40123
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.